miazga12, no bo jak mnie zabijasz co runde to cie karam ................zreszta masz 12 lat to jeszcze ci to trudno zrozumiec dzieciaku
Wersja do druku
miazga12, no bo jak mnie zabijasz co runde to cie karam ................zreszta masz 12 lat to jeszcze ci to trudno zrozumiec dzieciaku
Po co go karasz jak zginie w next rundzie? I pozatym sam zasłużyłeś sobie że tak Cie traktują. To już tylko i wyłącznie Twoja wina. :] Połowa ludzi cie z serva nie lubi.Cytat:
Zamieszczone przez przemo19qaz
Ja zgody nie chce.
żal chłopie założ forum o zal.pl i siebie daj na liste założycieli jako pierwszego przemo jak mnie najpierw atakowałeś mnie i zostawało mi z 10hp no to ja cię zabijałem a ty mi kick :/ i taka jest gra z tobą jakbym nie było ciebie to atmosfera na serwerze było by duzo lepsza
miazga12, ja ciebie ani razu nie zaatakowalem wiedz nie sciemniaj ,z reszta nie skladales sie na serwer wiedz zalatwie ci bana jak sie nie uspokoisz,bede robil screnny za kazdym razem jak mnie zaatakujesz i sobie nie pograsz za dlugo na naszym,m serwie......wiedz sie uspokuj i graj normalnie
ehhh widzę ze i ja zostałem w to wciągnięty wiec nie będę milczał.
1. co do Cavy owszem mówiłem Przemowi i jeszcze jakiemuś adminowi żeby kogoś kickął bo cava chciał wejść ale z twojego zdjęcia w konsoli wyniki ze najpierw wszedł cava i coś powiedział (jeba*e tarcze) a dopiero potem ty wyleciałeś co może świadczyć o tym ze cava ma slota (chyba) i "gra" wykopała ciebie. miałem tak samo jak serw był pełny a Przemo wszedł.
2. Co do tych slapów Przema dla miazgi. Miazga i niekiedy ktoś inny zabijał Przema (byli w tym samym teamie) trwało to dość długo więc nie dziwie się ze tak go karał
narazie mam tyle do powiedzenia ale będę robił rożne screeny żeby mieć dowody
Miazga to normalne że robią miejsce dla Cavy bo on płacił za slota. Eragon- psiałem z opcjami, bo ty groziłeś banem- to mój ost post w tym temacie, na servie nei bedę za częśto, aha jeszce yklo jeden w hierarchi napsize bo Eragon chiaął hierarchie.
A ty może NIGDY nie groziłeś banem? Jakoś w to nie wierze, jakbyś nie widział to każdy grozi banem , a akurat na mnie idzie. Wdg mnie jeden z LOST powinien mieć wszystkie możliwości w konsoli bo jak mamy grać spara jak hasła nie możemy zmienić....Cytat:
Zamieszczone przez God
P.S. God miałem Cię za inteligentniejszego i prosze o odjęcie mi admna bo do tej pory miałeś do mnie 3 razy nie słusznie pretesnje i mnie to denewrwuje. Bo inni dają kiki za nic i nic nie ma(Przemo lub Cava)
Owszem ma Bam, aby mógł ustawiać wam hasło na server.Cytat:
Wdg mnie jeden z LOST powinien mieć wszystkie możliwości w konsoli bo jak mamy grać spara jak hasła nie możemy zmienić....
P.S. Prosiłbym Cię abyś nie pisał w moją stronę tak żebym musiał coś odpisywać, bo nic nie będę. Ale w sumie mogę poczytać-zaraz tylko czy ja umiem czytać?? :shock: Z góry dzięki. Z pozdrowieniami, God.
eee dziś próbowałem zmienić i sie jakoś nie dało nie wiem czemu.Cytat:
Zamieszczone przez God
I niektórych opcji też nie mam.
Nie musiałeś na nic opdpowiadać. Ale prawda jest taka że nie potrafisz sie przyznac do własnego błędy, a to wielka oznaka słabości. :-PCytat:
Zamieszczone przez God