Tak. Po przekroczeniu granicy rashu miałbyś tylko 1hp, ale byś żył.
Wersja do druku
Tak. Po przekroczeniu granicy rashu miałbyś tylko 1hp, ale byś żył.
Albo żeby cię odbijało od granicy !! Bo z 1 hp możesz kogoś zabić^^
Jak masz imunited to mozesz normalnie raszowac i nie odbiera ci zadnego hp !!! jak lecisz i raszujesz ze 100hp to zostaje ci 100hp i lecisz dalej ;p
i to jest właśnie trochu głupie, takie nie fair play w stosunku do innych graczy :p
ja tak nie mogę postępować jeszcze mam sumienie xD
No tak xD
Ale co do map To trzeba dać troche nowych i tą największą mapke w cs xD dać zeby się szukać xD <lol2>
Jak będzie zima i będą zbliżały się Święta to wprowadzimy z baku serwery w klimat Świąteczny. Zamiast bomby prezen, zimowy d2, świąteczne mapki ogółem.
Cytat:
Zamieszczone przez RuFuS
Dobry pomysł Rufus :P)
Mapę by można było przerobić każdą na zimową ... Zamiast kurczaków na italy to prezenty.. I zamiast hostów bałwany :D:D
Dodałem nowy plugin o nazwie admin_gag, uważam, że zamiast bezsensownego banowania gracza za nadmierne używanie mikrofonu wystarczy go tylko zgagować ; ]
Są 3 możliwości, można zgagować na pisane,mówienie i na komendy głosowe. Poniżej przedstawię Wam komeny jakich możecie używać (jeżeli ktoś zna to niech się nie obraża, daje je dla tych, którzy nie mieli doczynienia z tym pluginem. )
amx_gag <nick/userid> <flagi (a/b/c)> <czas w sekundach> // dawanie mute
amx_gag <nick/userid> <czas w sekundach> // bedzie automatycznie dodawalo w flagi abc
amx_gag <nick/userid> // będzie dawało flagi abc i mute na 600 sec / 10 min
amx_gag <nick/userid> <flagi> // będzie dodawało czas 600 sec
amx_ungag <nick/userid> // usuwanie mute
Pozdrawiam.
Jeszcze rufus zrób menu do tego ;] ;-)