Ja mam z gazet kilka bo o grach se kupowalem
Wersja do druku
ex0n napisał:
tyś jets z gazety kupiłem tą gre w empiku :-P :-PCytat:
i to z gazety..
P.S. z gazetry to ja mam ok 30 gier :mrgreen: :mrgreen: przeważnie wszytsko z Clicka 8-)
ex0n napisał:
tyś jets z gazety kupiłem tą gre w empiku :-P :-PCytat:
i to z gazety..
P.S. z gazetry to ja mam ok 30 gier :mrgreen: :mrgreen: przeważnie wszytsko z Clicka 8-)
Dlugi12 kupuje gazete klika heh. Nieznam takiej:).
Ja aktualnie nie posiadam zadnych gier orginalnych.Ale przymierzam sie do kupna cs 2.0.
Miazga12 to jest temat jaki powinien znajdowac sie na forum.
A nie te twoje zenady. P.S
Dlugi12 kupuje gazete klika heh. Nieznam takiej:).
Ja aktualnie nie posiadam zadnych gier orginalnych.Ale przymierzam sie do kupna cs 2.0.
Miazga12 to jest temat jaki powinien znajdowac sie na forum.
A nie te twoje zenady. P.S
Jeżeli ja bym liczył Pełniaki z Czasopism, to mam około 35 numerów CD-Action, w każdej jest od 1-4 pełniaków.. To trochę bym tego miał*Cytat:
Zamieszczone przez dr4gon
*Tyle że większość gier jakie tam dają to syfy, ale są wyjątki, ostatnio dali Gothica.
Jeżeli ja bym liczył Pełniaki z Czasopism, to mam około 35 numerów CD-Action, w każdej jest od 1-4 pełniaków.. To trochę bym tego miał*Cytat:
Zamieszczone przez dr4gon
*Tyle że większość gier jakie tam dają to syfy, ale są wyjątki, ostatnio dali Gothica.
Ja sobie kiedys kupilem (dawno juz) PLAY i tez byl Gothic 1.Andri nie kilka bo nie ma takiej tylko kilka gazet kupilem a przewarznie CLICK!Cytat:
Zamieszczone przez Andri99
Ja sobie kiedys kupilem (dawno juz) PLAY i tez byl Gothic 1.Andri nie kilka bo nie ma takiej tylko kilka gazet kupilem a przewarznie CLICK!Cytat:
Zamieszczone przez Andri99