przyjmuje wyzwanie :-) ty wybieraj mape bo tak jets w regulaminie :mrgreen: tylko napisz mi kiedy bys chciał grać to ja ci powiem czy moge a jka nie to sie ustawimy na jakiś dzień ;-)
Wersja do druku
przyjmuje wyzwanie :-) ty wybieraj mape bo tak jets w regulaminie :mrgreen: tylko napisz mi kiedy bys chciał grać to ja ci powiem czy moge a jka nie to sie ustawimy na jakiś dzień ;-)
mi sie też wydaje że daduś wygra :-) ale każdy moze mieć swój dzień i może .:Killzon:. okaże sie lepszy :-P ale moim zdaniem jest gorszy od dadusia :-)
Zgadam sie z toba!!
:)
poczekajcie z tym sparingiem chwilke :-) bo ja juz kończe pokuj tylko zostało mi meble skręcić :-P bo teraz kompa mam na korytarzu i sie źle gra :mrgreen: i na dodatek mam tak jak ty ex0n bo mi wtyczke od sieciówki wyrwali i musze sobie taśma przykleić :-) i mi neta cały czas rozłancza to moze byc tak ze bedziecie grali i dadusia nagle wyrabie :mrgreen: a jak juz bedzie komp w pokoju to juz nikt o wtyczke nie zawadzi i możecie grac spokojnie.... :-)
ej to wy gracie ten mecz umuwcie sie w szkole a ja moge serwer założyć
trzab było mkówić wsześniej kaciała ty odtawałeś iwęc zakmnij tego ryja wszytskie swoje psary odwoółuje bo narazie nie bede grał
Przyje bac ci smarku je bany mor da!!!!!!
Jeszcze 1 taki post a ci zrobi z jaj druty telegraficzne!!!!!!!! :twisted:
kilzon słyszałem że masz kare na kompa :mrgreen: :mrgreen: i pisz po polsku :-P dadus prawie w kazdej chwili moze grac spara :-P bo pokuj zrobilem i komp na swoim miejscu jest :-)
Ale Killzon niezagra w coutera wujek mu usunol bo gra zaduzo:)
I ma pograne chlop wujek sie wnerwil na csa:) i niema:)
killzon będzie grał u mandryny wtedy kiedy będzie mecz turniejowy więc kamilos i unreal dostanol do 2 albo do 0:D