Ja mam neo 1 mb ;] i nie mam lagów ^^ a na Servach Steam mam pingi po 5-10 xD
Wersja do druku
Ja mam neo 1 mb ;] i nie mam lagów ^^ a na Servach Steam mam pingi po 5-10 xD
W Polsce jest teraz wielu prowidentów internetowych, IMO, Neostrada jest najlepsza, weź sobie 1mb, będziesz zadowolony, ceny niskie, a w dodatku przez pół roku płaci się znacznie mniej(nie pamiętam ile dokładnie^^) a także otrzymujesz do wyboru Microsoft Office 2007, lub MP3 o pamięcie 1gb.. :)
[ Dodano: 2008-03-30, 13:36 ]
Mogę potwierdzić słowa LazLa, mam routera od miesiąca, i widać róznice, i to nie małą. tylko, że wydatek dosyć spory bo ponad 230zł, ale na allegro.pl stoi znacznie taniej..Cytat:
Zamieszczone przez LazLo
Oczywiście potrzeba do tego telefon stacjonarny, bo jak go nie masz (tak jak ja) płacisz 30zł dodatkowo. U mnie w mieście otworzyli nowy internet, radiowy ale DSL.. 2mb dla każdego 35-40zł, jeszcze nie wiem do końca, zmienne ip zewnętrzne, tylko pobieranie mniejszych plików tj. 1-100mb w dzień można, a większe pliki to od godziny 23:00. Pingi maksymalnie 40, ale zwykle 20-30 będą.Cytat:
Zamieszczone przez Eragon
Jeśli grasz w cs'a polecam neostrade tp. Jeśli zostaniesz zbanowany wystarczy sie rozlaczyc i ponownie zalaczyc. Wtedy zmienia sie IP klienta, a ban jest na IP klienta.
ja mam Microchip 1 mb jestem zadowolony pingi do 30 na Polskich serwerach.
Neo 1 mb na Cs odradzam .... pingi wysokie...