spokojnie czekamy na inne wyniki zeby cale zmienic od razu
Wersja do druku
spokojnie czekamy na inne wyniki zeby cale zmienic od razu
:/ ale ta druga kolejka w życiu sie nie skończy bo nikt nie gra a druga kolejka ruszłya w czwartek
no wiem mamusie im na godzinke na neta pozwalaja wchodzić hehehe y mamy 2 punkty powinniescie po każdym meczu uzupełniać
Ej panowie ja chce grac ze sciema ale gregora dolapac sie nieda bo ja ze sciema to wsumie juz kolo 16 mozemy grac:)
Ale oni chca grac 20 21 22 w tych godz to pare razy na nich czekalismy i powidzieli ze bede a ich niema:)
Proponuje wszystkim co nierozegrali mecza 2vs2 wejsc na stronke www.zal.pl i siebie poszukac:) :-P
w 3 KOLEJCE niech Admini Turnieju ustalą terminy która z ekip się nie wstawi to w/o
1.admin niech zbierze od jednej ekipy info kiedy i o ktorej mogą grać, potem tak samo od drugiej drużyny i niech ystali dogodny dla wszystkich termin. Brak kontaktu druzyny z adminem = walkower !!!!!!!!!! Trzeba to jakoś ruszyć!!!!!!!!!!
2.powinien być bilans pkt (zwłąszcza że -jak sie domyslam- z grupy wychodzą 2. pierwsze drużyny i 2 najlepsze z 3. miejsc ) więc bilans jest wręcz wymagany !! jeśli się nnikomu nie chce to ja mogę aktualizować tabele z bilansami i nie po tym jak wszyscy zagrają tylko co wynik to wpis do tabeli !!!!!!!
Panowie..............trzeba się tym jakoś zająć !!!!!!!!!!!!!!!!!
bilans pkt jest niezbędny !!!!!!!!! :-/
zgadzam się z toba magik i ja tak samo gdzies tam tak pisałem
No to z nieba nam spadłeś.. ;-) Tu nie chodzi o lenistwo tylko o brak czasu.. :-x Masz moderatora na okres turnieju oczywiście w dziale turniej.. Jak coś to pisz PW.Cytat:
Zamieszczone przez magik
pozdro
Jak ktos chce moge mu dac zrobiony w excelu maly program ktory sam wszytko liczy wpisujesz tylko wynik i tyle :d
LOOL jestesmy 1 heh