no to ***** jak jeździ na czitach to zal stary wali mnie to zobacze go na serwerze dostanie na całe neo ze sobie nbie pogra w najbliższym czasie ...
Wersja do druku
no to ***** jak jeździ na czitach to zal stary wali mnie to zobacze go na serwerze dostanie na całe neo ze sobie nbie pogra w najbliższym czasie ...
nie jestem pro jak ty gram dopiero 5 miechow wiec nie wiem co to csboard .Cytat:
Zamieszczone przez AmaroW
procek nie krzycz ;-) grajac na wh widzialem ze duzo osob je ma a wy nic nie robicie wymienie wa pare . renger wdz , solider falcon , andrii itd ...
Przyznał się...Cytat:
Zamieszczone przez k4my$
A terz słuchaj... tych ktorych wymieniłeś znam od dawna i prędzej powiedziałbym że np ZMAZI ma wh niż oni... więc jak masz pisać takie pierdoły nie pisz nic...
wes ***** nie pierdol zobacze cie ***** lecisz
uhuuh, ale pojechał, Kamyś.. Ty to jesteś ultra żal.. jak można mieć IQ równe Twojej...?Cytat:
Zamieszczone przez k4my$
ranger wdz - gra w csa dłuzej niż Ty jakieś 4razy..
Falcon - hehe, myśle że też conajmniej około 3 razy..
Andri.. eeh.. on gra w cs'a od.. 5 lat..? z przerwami..?
Więc przestań obrażać dobrych graczy..
[ Dodano: 2008-03-18, 16:21 ]
Jak dla mnie to wszysto wyjaśnia? ban na zawsze, także na forum...Cytat:
Zamieszczone przez k4my$
Oj.. wypraszam sobie. Nigdy, ale to nigdy nie grałem na czitach. Nawet nie mam ich na kompie. Znam rodzaje, czytam o różnych czitach, ale sam na nich nie gram, bo uważam to za psucie zabawy innym. Koniec na mój temat.Cytat:
Zamieszczone przez Eragon
może pogadajmy jeszcze na twój temat
może chowasz gdzieś tam cheat'y ? :> :P
hmm moge pozwolić Ci zrobić mi rewizję osobistą :P ale tylko Tobie, bo uważasz mnie za zboczucha xD hehe...Cytat:
Zamieszczone przez Bam
Miałem na mysli ze grasz 3x dłuzej od kamysia ^^ tzn około 3 lat.. a nie żadne cheaty.. ;]Cytat:
Zamieszczone przez Falcon_PL
Eeee ja 3 lata ? LOL
Gralem kiedyś przez pół roku, poźniej rok przerwy i teraz gram od stycznia ^^