A może powiesz ze NIGDY nie grałes na cheat'ach..?
Wersja do druku
A może powiesz ze NIGDY nie grałes na cheat'ach..?
ja tak powiem bo nawet nie wiem gdzie ich szukac
NIGDY nie gralem na czitach. Nawet nie wiem jak to sie wlacza :-/ i dobrze ze nie wiem :-?
A ja Ci powiem że jeżeli chcesz się nazywać Pr0 przez duże "P" musisz choć raz włączyć chity.. a znaleść je nie jest tak trudno.. wystarczy w googlach wpisać.
Pozatym co wam da to że koleś będzie w Czarnej liście? NIC! To nie są orgianlne sevry że wystarczy demko zamieścic i odrazu ban Na servie albo odrazu na całe Konto..
KCA nie czituje znam go i pare razy bylem u niego jak gral i mowie Wam on NIGDY nie czitowal! nie powinien byc na tej liscie!!!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez MiS
Widocznie pare razy to zamało. Pewnie byłeś ostatnio u niego z rok temu i w tedy to może nie miał.
no wlasnie ze nie. bylem u niego okolo 2 i pol tygodnia temu i ABG gralo akurat sparing i nie mial na 100% czitow a mial jedne z najlepszych jak nie najlepsze staty z calego klanu!!
Dokładnie wtedy był rozegrany nasz sparing BT vs AGB.. I oto staty KCA:Cytat:
Zamieszczone przez MiS
1 runda jako terro 6 zabić 20 zginięć czyli 6/20
2 runda jako ct 6 zabić zginięć 16 czyli 6/16
A mecz był około 22stycznia..
Na dodatek przejżałem mecze ABG i prawie zawsze był na ostatnim miejscu poza jedną rundą.. Tak że nie wiem o jaki mecz Ci chodzi.. Szkoda że KCA ma tak mało do powiedzenia.. bo gdyby wyjaśnił co i jak lub się przyznał.. było by o wiele łatwiej i temat dobiegł by wreszcie końca!
ok nie chce sie klucic ale zdanie mam i tak swoje.
Exon masz racje niech KCA lepiej się przyzna