jeśli kupszta chodzi ci o to już nie raz miałem ssy tutaj :)
ale rób jak uważasz :)
Czekamy na klapouhego ;)
Wersja do druku
jeśli kupszta chodzi ci o to już nie raz miałem ssy tutaj :)
ale rób jak uważasz :)
Czekamy na klapouhego ;)
Tu macie demo HLTV, a czasy podane są na rzezni (temat z 1 postu)
http://www.speedyshare.com/files/28010299/uszaty.rar
No no ładne wh demo krótkie ale dobrze widać!!!
przecież jak się wejdzie na VT to zawsze ktoś podpowiada...gdy zagram sobie czasem mixa to wchodzę na VT i każdy każdemu podpowiada :), wtedy wszyscy już mówią akie wh,cziter itp. ja tutaj nie widzę żadnego problemu
osobiście robiłam mu SS i chyba Jesion też robił :)
uważam że ten temat jest do zamknięcia, dziękujemy koledze z rzeźni :) ale na razie dajemy koledze szanse sprawdzenia się jako admin u nas na CSP, jeśli będziemy uważać że gra nie czysto na pewno ktoś się nim zajmie,! (a z tego co mi wiadomo Vt,skype i ts nie są zabronione :)
Ja uważam, że temat można ciągnąć, bo z każdym postem dowiadujemy się coraz ciekawszych rzeczy :).
No to wszyscy z bl'a grali z kolegami przez vt/ts/skype, uwierzmy im na słowo i dajemy całemu bl'owi UB? TAK, wszyscy są niesłusznie zbanowani!
Jeśli będziecie każdemu wierzyć na słowo to w życiu Was nie raz oszukają. Jak wrócę po południu to zrobię hax movie i załatwię zgłoszenie na bl :)
K.A.R.I.N.K.A napisał
to prawda to nie jest zabronione grają na VT i problem...Cytat:
(a z tego co mi wiadomo Vt,skype i ts nie są zabronione
tylko nie wiem po co wogole to robisz jakoś tutaj każdy wie ze jak wchodzi neo to gadam z nim i sobie pomagamy a ty masz jakieś wonty wogole jak dla mnie możesz dawać mnie na bla ja się odwołam ssow akurat nie zrobilem ze gadam z neo ale każdy z rzezni o tym wie chcesz spytaj się rexa jagody agresora to są admini rzezni zobaczymy co ci powiedzą na mój temat nigdy nie grałem na czitach a zwłaszcza na steam
Witam szanownych adminów serwera.Mój nick to Bobus.Jestem graczem rzeźni i mam pytanie do szanownej administracji gdzie na tym demku jest wh.Znam uszata z rzeźni i nie widziałem żadnej akcji na której widać by było u niego wh.Z góry dziękuje za szybkie rozpatrzenie mojego postu.