-
Kisiel to pewne że ten nick co zmieniłeś był skierowany do niego,bo po pierwsze niechciałeś zmienić nicku ale on ci tyle razy dawał ostrzeżeń,aż w końcu zmieniłeś na "pfff mozesz se" po drugie nie chciałeś zmienić nnicku a nick był skierowany do kogoś na servie(tak przypuszczam) a to że ci Paula kazał to się wkurzyłeś i...
-
po 1... mam świadków ze grałem z tym nickiem już pare dobrych dni.... I nie raz grałem a adminami jakimis ale im nie przeszkadzało... A wchodzi taki paula i normalnie se gadamy i gramy i po 10 min "Juz chyba nic w domu do roboty nie miał" przyje**ł się do mnie o nick... A ze akurat byłem w czasie gry :P i nie chciałem dednąć to musiałem poczekac z tym do next respawna. A potem zmieniłem a ten i tak mi bana pizn* . Admin za dyche sie znalazł..... POZDROWIENIA DLA REKRU I H@ :) żebym ja tyle skarg na admina miał to bym wyjeba* go z miejsca. Zawsze gdzie grałem i byłem adminem to maksymalnie 3 skargi mozna było zarobić a po 4 wylot :P
-
Nie rozumiem po kiego grzyba, nakazujesz mu zmianę nicku. Tobie naprawdę chyba się nudzi. W nicku nie było nic do czego można by się przyczepić, tyczy się to tego pierwszego jak i drugiego. Zamiast robić niepotrzebne zamieszanie, fajnie by było jakbyś naprawdę zaczął robić coś pożytecznego czyli banowaniem cheaterów.
Ban oczywiście nie słuszny, bo bywają 1000 razy gorsze nicki.
Pozdrawiam.
-
chociaż 1 admin rozumie sytułacje.... I na waszym miejscu bym coś zrobił z takim adminem :P
-
Jak stare baby na targu :D tyle powiem już na prawdę chyba nie macie co robić tylko o takie gówno się kłócić
-
dobra zamknijmy już wreście ten temat!!
-
Juz ty nie mów co my mamy robić!!!