-
LazLo chyba troszkę jesteś nie na czasie :) Danek gra codziennie ... i fakt faktem wiele graczy może to potwierdzić !
Myślę że jeśli nie masz 100% informacji nie piszę się że nie gra jak jednak gra :)
jakby nie grał to raczej podania by nie składał... to jest moje zdanie... ludzie są potrzebni tym bardziej admini żeby cs-portal 4fun nie miał takiej liczy cziterów jak cs-portal. każdy się może tu wypowiedzieć i jednak zdanie nasze też jest ważne ... bo nie tylko admini tworzą serwer ale gracze ! I nie ma się tu co kłócić ... i to na dodatek o admina... Pozdrowienia :)
-
Dzięki za szybką odpowiedz mam nadziej że LazLo też się wypowie jak ma jeszczę coś mądrego do powiedzenia i K.a.r.i.n.k.a
(mój koteczek :** ) napisał moim zdaniem ważną rzecz cytuję " LazLo chyba troszkę jesteś nie na czasie " " Myślę że jeśli nie masz 100% informacji nie piszę się że nie gra jak jednak gra "
"jakby nie grał to raczej podania by nie składa" zimny " .LazLo ja gram na serwie dość długo i często a cb nie kojarzę wiec nie wiem po co wypowiadasz się na ten tematale looz" i dzięki że są osoby takie jak wy na serwie które napiszą coś mądrze i chyba teraz zmienisz danie o mnie pozdrawiam i dzięki