zobaczy tylko ze hiszpanie maja dobrych w pomocy duzo : faberegas iniesta xavi to jedna pozycja;] srodek pomocy;p ktos znich usiadzie;] do tego jest jeszcze silva na boku;p
ale juz mowilem wygra ktos z 4: Brazylia Holandia Hiszpania Wlochy
Wersja do druku
zobaczy tylko ze hiszpanie maja dobrych w pomocy duzo : faberegas iniesta xavi to jedna pozycja;] srodek pomocy;p ktos znich usiadzie;] do tego jest jeszcze silva na boku;p
ale juz mowilem wygra ktos z 4: Brazylia Holandia Hiszpania Wlochy
Brazylia, Argentyna, Anglia, Hiszpania to moi faworyci ^^
Heh, chciałbym mieć taki problem kogo wystawić :D Dla mnie wszyscy trzej to klasa światowa ;]Cytat:
Zamieszczone przez infinite
Patrz na ta grupe wybrzeze niema szans portugalia i brazylia przejda , Brazylia juz na 200% ; ))Kod:1. Brazylia
2. Korea Północna
3. Wybrzeże Kości Słoniowej
4. Portugalia
Oj żebyś sie nie zdziwił ... :D Różnie może być, Brazylia jak dla mnie to nie są murowani kandydaci ;)
1. WKSCytat:
Zamieszczone przez EnCoRe
2. BRAZYLIA
3. KP
4. PORTUGALIA
Portugalia na końcu??
http://www.whoateallthepies.tv/ronaldo%20cry.jpg
:hah: :hihi: ;-D
No WKS takie złe nie jest i nie zdziwiłbym się gdyby to właśnie ta drużyna przeszła dalej. Ciekawi mnie tylko czy Dider Drogba zagra z tą ręką ;/ Btw. Wie ktoś kiedy Brazylia gra mecz ?
Moi faworyci - Argentyna - dobra kadra, szczególnie atak, tylko Maradona może tam namieszać, bo nie ma takiego doświadczenia jak inni selekcjonerzy i jak źle ustawi piłkarzy to może być klapa. Hiszpania - mocna kadra, zarówno obrona jak i linia ataku, zresztą pokazali to na euro 2008.
No prezcież Hiszpanie już z Polakami pokazali co to znaczy Xavi-Iniesta :D Jeszcze z takim napadem to wątpie że znajdzie się ktoś mocny na nich.
Chciałbym żeby wygrała Argentyna bo tam gra Messi, ale przy dzisiejszym futbolu to sam nie pociągnie drużyny do zwycięstwa. Mourinho niestety pokazał że można go skutecznie wykluczyć z gry. Dlatego sercem Argentyna głową Hiszpania.
No i Niemcy w pierwszej czwórce na bank, jak zawsze, nikt na nich nie stawia, nikt ich nie lubi, a oni swoje... ;D