-
Wez wez, Juz sie nie dobijaj...
PO PIERWSZE: U mnie na serwerze jezeli gra sie mniej niz 3 w skladzie to gramy TYLKO na A. Ponieważ grałes pierwszy raz mogłes o tym nie wiedziec. gdy Ci dalem slay'a do odrazu przyleciales na te forum i napisales że jestem "fucking noob". Nie zapytałes sie mnie dlaczego Ci dałem.
PO DRUGIE: Napisalem na środku: GRAMY TYLKO NA A BO MAŁO JEST OSÓB!!
Każdy o tym wiedzial!! I jak podłożyłes bombe na B to typek ode mnie powiedzial mi zebym Ci dał slay'a bo gramy tylko na A.
A poza tym jest to logiczne że jezeli gramy po 2 osoby to nie ma sensu grac na dwa BS.
I PO TRZECIE: Przypomninam Ci: grales ze mna z 10 min. nie znasz mnie nawet i nie wiesz jak gram. Nie widziałes mnie w akcji.
Exon grał ze mną z godzine i wie jak gram. I może pisać czy mnie poleca czy nie a Ty niepowinieneś.
Jezeli mnie nie polecasz to napisz dlaczego? źle strzelam? Mam słaby refleks? no co? Czy pamiętasz moze jak grałem?
Pozdro dla Exona
-
no to własnie po tym incydencie chciałem sprawdzić jak na prawde grasz i wyzwałem cie na pojedynek ale że go nei przyjełeś to już twoja strata...
-
Więc najpierw mnie powinieneś wyzwac na pojedynek a nie od razu pisać że mnie nie pocelasz że jestem noobem i mnie obrażasz. :-/ Widać że jestes niedojrzały :-/
-
Każdy z was ma troche racji.. Bo jak grałem z daniowy to umawialiśmy się na początku że gramy tylko na np "A".. To moge potwierdzić..
Z Bam'em też się zgodze.. Bo wykożystywanie przywilejów admina serwa nie ważne z jakiego powodu ale mające na celu kożyści dla niego jest niewporządku!
Proponuje abyście ten spór rozstrzygneli po męsku.. 1 vs 1.. Pogracie razem, może przekonacie sie do siebie.. :-) Bo kto wie czy kiedyś w przyszłości nie będziecie grać razem po jednej stronie ;-)
-
Panowie ja powiem tak racji ma bam troche gralem z daniowym 1 vs1 i wygrwalem 7-5 w assaluta. CTmaja kamerki i terrorysci no i on domnie muwi zebym niepatrzyl w kamerki a co mam robic jak gramy 20 minut a on domnie do bazy przychodz po 5 minutach !!!:P i na kącu mnie kicknol!!!!!! bo patrzylem w kamerki z ktorych on tesz mogl kozystac nierozumiem go !!!:P na dzien dzisiejszy go niepolecam ale moze jutro zmienie opinie:P
-
@up
na assulcie kamerki? chyba nigdy ich nie zauwazylem
-
sa kamerki obok wejscia do zakladnikow takie 3 telewizorki
-
daniowy
daniowy ja cię wezme do klanu bardzo chętnie :]
gwarantuje :
miejsce w składzie A
atmosfere dobra:D
spary (czeste jesli bedzie czas:])
treningi(jezeli bedziesz server wlaczal)
a oczekujemy
servera
umiejetnosci co najmniej med
mikrofon (niekoniecznie )
jak się zgadzasz to napisz na gg 6556236
www.soldiersofanarchy.yoyo.pl-strona klanowa
-
Kod:
treningi(jezeli bedziesz server wlaczal)
To mnie rozwalilo :hihi: :hah: :x
[ Dodano: 2007-10-18, 19:54 ]
prosze zamknac tamat