-
No ja ci dałem tego bana poprostu chyba za dużo pozwalasz se na serwie i tyle nie jesteś rozsądny żeby napisac do admina szmato nawet jak on ci ubliżył i nie możesz płakac na forum że dostałeś bana na 120 minut kara to kara i nie powinieneś tego podważac
-
Jeszcze jedno...
Czy nie możecie kulturalnie zachowywać się na serwerze ?
Rozumiem dzieci poniżej 15 lat, które mają ubogi zasób słów ale starsi ludzie?
Gracze i admini powinni tworzyć zgraną drużynę, która walczy przeciwko drugiej, powinna być dobra zabawa, śmiechy, chichy... Rozmowy przez mikrofon i zajebista atmosfera, a nie napinka na czacie...
Przemyślcie to.
A.C.A.B - to, że infi ma @F tylko z mojej dobrej woli nie oznacza, że ma prawo komukolwiek ubliżać, zresztą jak reszta adminów. ;-)
-
Dobrze , zrobie to kulturalnie a żal mi takich pedałów co chcą mnie tylko zbanować bo ich cisnę mówiłem to np. o Infim czy KnifeMan który składa skargę o to że go wyzywałem (takie coś nie miało miejsca) i nagle żąda bana na 1 tydzień dla mnie ta sprawa nie jest skończona i trzeba z tym zrobić bo to będzie się ciągnęło za nami. Proszę masz tu IP
87.205.182.12
A tu Steam id
STEAM_0:0:17781553
-
Godzina od bana minęła, więc skrócę Ci karę o połowę.
Jeśli ktoś Cię obraża napisz o tym na forum, jednak tylko wtedy gdy Ty jesteś bez winy ale
"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" ;-)
-
Wielkie dzięki jakby co to napisze :) a to chyba już jest do zamknięcia i wielkie dzięki że wierzysz w demokracje i równo prawie.
-
wiec tak, temat w duzej mierze dotyczy mnie.
Odkad wszedlem na serw zaczela sie napinka z Januszem(na pw) nie chcialo mi sie juz z nim klocic to usunalem go ze steam, to zaczalo sie na serwie teksty typu "za 4 razem dopiero mnie trafiles z awp" "nie puacz"
wiec ja napisalem pare wulgarnych wyrazow(ponioslo mnie ciezki dzien, ale to nie tlumaczy mojego zachowania).
Co do sytuacji ze napisalem gdzie jestes, bylo pomylka poniewaz chcialem napisac do adminow na czacie ale nacisnalem nie te literke zamiast "y" to "u" a sa obok siebie, wtedy znow napinka z twojej strony
A o tym ze dostales bana nawet niewiedzialem, dopiero low napisalem na @chat po chwili
za twoje wulgaryzmy w postach daje ci 2 warny, dostal bys wiecej ale biore pod uwage to ze jestes zdenerwowany i to ze czesto musisz ss oddwac)
tyle z mojej strony close