POZYTYWNIE
Jestem za ; ) miło się z Tobą gada i chcesz kilka rzeczy zmienić na lepsze a więc się trochę wkładasz w serwer.
Opanowany i ogarnięty
Wersja do druku
POZYTYWNIE
Jestem za ; ) miło się z Tobą gada i chcesz kilka rzeczy zmienić na lepsze a więc się trochę wkładasz w serwer.
Opanowany i ogarnięty
hmm... Ja cie nie znam.Cytat:
Myślę że nie muszę się rozpisywać bo każdy mnie zna
ile masz lat ta w ogóle ?
Tak btw. to nie ma linków ;-)
miałem na myśli że każdy mnie zna z serwera, a reklamować to mogę w inny sposób bo nie mam kont na żadnych innych forach, np komunikatory, maila, etc
o to chodzi zebys zrobil konto i reklame dal:)
Jestem na nie sorry ale ja Silver napisał tobie się tylko wydaję że kogoś znasz :d to troche za mało jesteś też troche za krótko lubisz prowadzić konwersacje i udowadniać swoje czasem błędne zdanie. A tak co czytałem że pytasz się cziterów czy mają czity to się uśmiałem bo Ja sam na 2 nickach Ci się do tego przyznałem bo miałęm taki polew z ciebie że masakra ( oceniasz pochopnie tu musisz oglądnąć gracza na dobrze ustawionych słuchawkach nie nie będzie czitowaniem:) ja sam mam słuchawki za 40 zł) Moje zdanie jest takie żebyś się zgłosił za 1 miesiąc wtedy większość da "tak" :}
Kopa nie spodziewałeś się innej oceny, jeśli pozwolisz odpowiem na twój post.
Na serwerze gram już prawie miesiąc. Moim zdaniem nie liczy się to ile grałem ale ile grać będę.Cytat:
to troche za mało jesteś też troche za krótko
Cóż .... raczej rzadko się mylę, częściej te błędne racje graczy uważane są za prawidłowe.Cytat:
lubisz prowadzić konwersacje i udowadniać swoje czasem błędne zdanie.
Czy wy potraficie czytać ze zrozumieniem napisałem przecież w nawiasieCytat:
A tak co czytałem że pytasz się cziterów czy mają czity to się uśmiałem
To oczywiste że cziter sie nie przyzna chodzi tylko o zasadę żeby był poinformowany że admin wie.Cytat:
(chociaż znam odpowiedź)
Twoim zdaniem im droższe tym lepsze tak? bo cene napisałeś a nie nazwę.Cytat:
( oceniasz pochopnie tu musisz oglądnąć gracza na dobrze ustawionych słuchawkach nie nie będzie czitowaniem:) ja sam mam słuchawki za 40 zł)
Ja gram na kolumnach ONKYO SC-601, ale do sprawdzania demek po nagraniu używam słuchawek CREATIVE FATALITY GAMING HS-980, więc mi tu nie wspominaj o słuchawkach noname za 40 zł.
Jestem na nie. Staż za krótki. Możesz sobie przejrzeć inne kandydatury. Admina dostają ludzie którzy są tu długo. Jedynym wyjątkiem był tu gracz Kalasanty, ale to na starym servie. Także sorki, ale jestem na nie (narazie na nie ;) )
Nie.Kod:Cóż .... raczej rzadko się mylę, częściej te błędne racje graczy uważane są za prawidłowe.
1 czynnik - ankieta. 4 TAK, 16 NIE. Nie będziesz miał poparcia wśród graczy ale ankieta to mały pikuś.
2 czynnik - okres gry na csp. Może i grasz od początku nowego serwera war3ft, ale na forum mało piszesz, nie jesteś aktywny i nie dajesz się poznać innym.
3 czynnik - masz zapędy do zachowania czaka norisa, chcesz robić wszystko sam.
4 czynnik - brak reklam.
Ogólnie to pobądź jeszcze trochę z nami a myślę, że gdy zwolni się miejsce na admina dostaniesz swoją szansę.