-
Co Ty gadasz NiceShoot, niemiecka piłka nożna jest przed naszą o jakieś 10 lat, zobacz sobie na bilans meczy Polska - Niemcy to zobaczysz, jaka jest różnica tymi krajami. Polska piłka to dno, ilu u nest jest piłkarzy na poziomie zachodnim? 2? 3? (Kuszczak, Dudek, Fabiański, Boruc) i to w dodatku wszyscy są bramkarzami. Niemcy mają inny system szkolenia, więcej ludności i to wszystko przekłada sie na poziom.
p.s. To jest Klose, a nie "Close".
-
No dobra ale mi chodzi o to że w Niemczech 10 % polaków gra a nie o to kto jest lepszy
taki podolski i klose* to szczelili kilka dziesiąt goli w ich repr. :p
-
Klose nie przyznaję się do Polski, to normalny zdrajca. Nie jest godzien by nazywać go Polakiem. Owszem, gra tam sporo Szwabów polskiego pochodzenia, ale co z tego? skoro nasz naród mają głęboko w poważaniu. : )
Podolskiego lubie, choćby za to, że nie śpiewa hymnu niemieckiego, i nie cieszy się jak nam wj**bie bramkę.
-
Sami jesteśmy sobie winni... Podolski chciał dla nas grać, ale go nie chcieli (tzn. my)
Przypominam, że tutaj piszemy o PR, a nie o PN :-)
-----------------------
Polska 30:30 Słowacja
Słaby mecz Polaków... Uratowaliśmy remis w ostatnich minutach...
-
Rh +, Mój post był na temat, porównałem sytuacje do PN, bo więcej ludzi się w niej orientuje niż w ręcznej. Bo kto się interesuje piłką ręczna kiedy nie ma ME/MŚ? To jest pytanie retoryczne bo odp. jest prosta - nikt.
Polska może powalczyć o majstra, Podium - pewne w 100%.
-
Spoko :D
Polacy trafili znów do trudnej grupy... Jak typjecie wyniki meczu Polska - Hiszpania ? Ja stawiam na 39:26 dla nas...
-
No na pewno będzie trudno w meczu z Hiszpanią ale mamy szansę wygrać, więc jest nadzieja ;-)
-
Wygraliśmy ; )) było łatwiej niż się spodziewałem ^^
-
Polska - Hiszpania 32:26 Bardzo ładnie!!!
-
Świetny mecz! Nie spodziewałem się takiego wyniku. Teraz czekamy na Polska - Czechy. Nie wiem jaki wynik obstawić, bo Czesi podobno słabi, ale wygrali ze Słowacją 37:35 i prowadzili wysoko przez cały mecz...
Stawiam jednak 32:25 dla Polaków