-
Witam sorry że się w temat wcinam, ale Mariosz ma racje. Dzisiaj do południa stał pusty serwer jak będziemy się pozbywać graczy (nawet jak co¶ maj±) nie będzie z kim grać, ja widzę od groma cziterów na serwerze, ale je¶li kto¶ gra na poziomie to nawet zera z czitami rozwali.
A tak poza tematem proponowałbym zmienić lub usun±ć niektórym adminów, bo jak dzi¶ i wczoraj czytałem u @f teksty "zmień interp albo ban" "***** nie przeklinaj" to się zastanawiam nad poziomem serwera, kultura na serwerze jest na poziomie krytycznym :), może jaki¶ antybluzgator ?
PZDR
-
dynamo ty akurat jestes kulturalny dzis wyzywales Pankillera od najrozniejszych ze ma wh itp. wiec o kulturze nie mow:) a co do tego to admini powinni karac za przeklenstwa
-
jest zamontowany na aim/awp ale ja jestem ciota i jeszcze nie umiem instalować pluginów do końca i nie działa ale mogę marioszowi udostępnić ten plugin żeby szukać nie musiał
-
infi, może zły przykład przedstawiłe¶ bo dzi¶ się zachowałem kulturalnie ale wczoraj mnie jeden wyprowadził z równowagi, co nie zmienia faktu że na serwerze jest "samowolka"
Od dzi¶ zmieniam się, nie dam się już wyprowadzić z równowagi żadnym zerom, typ mi na rodziców "wjechał". Ale koniec z tym niech sobie cziterzy graj±, a ci co chc± niech mnie obrażaj±
Pozdrawiam.