-
Uwagi co do serva.
Mam tu parę zastrzeżen:
1 - LazLo, nie gra w ogule. Lepiej na jego miejsce juz kogo¶ innego wzi±ć. Np. Klusken wrócił, my¶le ze się nada.
2 - Saved, nie ekserymentuj servem jak jest full serv, ponadto nie kickuj innych adminów bo to zalosnie wpływa na atmosferę. Nie lubisz Andriego - NIE PISZ Z NIM PROSTE.
3 - jest zakaz przeklinania od godz. 6.00 do 22.00, jeżeli komu¶ się zdarzy 3x przegi±ć pałe, to powinien stracić admin czata... Nawet H@ Shift się tego nie 3ma, jak maj± tego przestrzegac ludzie, skoro H@ tego nie przestrzega...
4 - admin czat to nie miejsce na kłótnie, masz problem do kogo¶ to pisz do niego na PW/Steam/gg.
5 - Nie resujcie co chwile, bo to również potrafi wkurzyć graczy.
6 - NIE PUSZCZAJCIE MUZYKI bez wcze¶niejszego zapytania za pomoc± amx_vote.
Kto¶ z zarz±dców servera powinien stworzyć jaki¶ regulamin, bo to co robi± niektórzy to istna paranoja, bawienie sie cvarami, zmiana map bez pytania. Trzeba to ogarn±ć.
Ludzi zniechęca jak widz± ze admini servera się kłóc± między sob±... ; ]
Godzine temu serv był full, teraz ledwie 9 osób gra. Czemu tak się dzieje?
A teraz pro¶ba do Saved'a proszę Cie weĽ wylajtuj czasem, bo czasami nie moge z Tob± wy3mać na servie... dzi¶ nie to że serv padł, tylko to że Andriego kickles i to widzial caly serv mnie wkurzyło strasznie... ; ] Poniosły mnie nerwy, przepraszam. ;]
Pozdrawiam, erag0n.
-
a co do tego cvara. Nie on wpłyn±ł na crash....
-
o Lazlo tez myslalem:) d
a co do reszty tez sie zgodze i dodam pare uwag z mojej strony:)
1. Plugin ustawijacy interp na 0.01. JA chce grac na 0,.03 a przez ten plugin wszystkie moje ustawienia ktore pod interp robilem mi sie zep[suly.
2. Wszyscy maja do mnie jakies pretensje(SHIFT GALARDO SAVED) A sami nie sa lepsi, bany i kicki za free dostaje.
3.Taki saved wchodzi na serw zmieni mape jaka chce do tego pusci muze i wez tu graj
4. wylaczyc alltalka bo gracc sie nie da
5. Grac wszytkie mapy np. de_torn cs_backalley
6.Dzis bylem swiadkiem kiedy jednemu z H@ nie szlo i innemu adminowi tez to zmienili mape chociaz bylo 9 osob;]
tyle odemnie
-
Inifi za przeklenstwa dostajesz kicki.
ale zmiana mapy dzisiaj rano to shift..
Po druigie, niech ktos to porz±dnie spisze i ustawmy serwr jak trzeba, i niestworzmy odpowiedni regulamin