-
[**BAN**] od SaveD
-
Chwalisz się swoją głupotą udawadniając swojego downa ? Tamte screeny z wh , te z wh ..
-
Te SS z Wh tamte też z WH ... pomyśl ja nie widze na tych 10 SSach śladu Wh
od kiedy za wyzywanie niema warna?. :?
Wiesz co wiedzmin poczekajmy na wypowiedzi adminów a szególnie seveda
-
Ale to nie zmienia fakty ze grasz po tym jak jestes na bl.
-
-
Tutaj nie ma WH na tych SS`esach bo nie ma tego czarnego prochu jak szczelal zauwazcie :)
-
Galardo ma rację jesteś na bl to za samo to że wbiłeś na serv się ban należy a co do tego wh to już byś się starał o "zawiasy" może poszli by Ci na rękę i dostał byś zakaz wchodzenia na serv na 1 miech wkońcu dużo grałeś na starym War3 i jakoś byś uprosił a nie udowadniać w następnych ss że nie masz wh.
-
Jeżeli na twoich ss'ach nie ma wh to wytłumacz mi kolego co jest na tym ssie , bo nie wiem..
http://img688.imageshack.us/img688/9193/csp1.png
I jest ten "czarny proch" przy strzałach.
-
jaki ku** znowu proch
to jest dziura w skrzynce a to u góry to jest kawałek sciany wejdz na aim map i strzel w sciane zobaczysz ..
daj, ze se spokój
8/
-
Byłem wtedy na serwerze i mówiłem że to ip jest podejrzane... To po 1... Po drugie za samo wejście na serwer po banie powinieneś dostać ze 2 tygodnie przerwy. Po 3 za nap*******nie z respa i rasze na aim_map dorzuciłbym Ci jeszcze ze 2... Po 4: Ktoś musi Cię oczyścić z zarzutów odnośnie tamtych screenów bo w temacie dużo ludzi i to starych graczy pisało że masz Wh, bo jeśli nie, to dostaniesz bana na ryj i więcej nie powinieneś tu wejść... A te screeny wsadź sobie w zad, nawet jeśli są czyste, bo one nikogo nie interesują.. Tyle ode mnie, niech się ktoś mądrzejszy jeszcze wypowie.