-
[skarga] ban z rcon'a
Kod:
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : pb - paliwa bezolowiowe
[MiniBANS] Przyczyna : ' NICK '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://foum.cs-portal.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.15.131.42 '
[MiniBANS] =======================================
vck killed FF||korni007^ with grenade
A Vote will occur to choose the next map in 9 minutes
Masz Bana!
od kiedy daje sie permy za nicki ?? w nicku nie było żadnych wulgaryzmów itp.
bana dostałem z rcon'a prawdopodobnie.
Szanowna administracjo! - OGARNIJCIE SIE (tekst Eragona ^^)
Wczoraj byłem świadkiem grając na cs-serwer gdzie było 10 nicków rudylew (to jest admin serwa FFA) i wszyscy dostali bana tylko na 60 minut po za tym pb to żaden nick i nie ma mowy o podszywaniu się.
-
jezeli mozesz to zmien nik zeby nierobic problrmow unban
-
Wiec tak ja na pewno ci tego bana nie dałem nie bylo mnie o tej porze Galardo nie sadze chyba ze infi.... Odbanuje cie i sory za trudności
-
mnie nie bylo w domu:) dopiero wrocilem wiec ja umywam rece :)
-
Więc, po 1 niech mod nie zamyka działu po 5min, a admin niech nie podejmuje takich pochopnych decyzji, jak się jeszcze ludzi nie zdążyli wypowiedzieć. Niektórzy nie siedzą 24/h na forum.
Za co ban poszedł - za wyśmiewanie się z czyjegoś niku. Ktoś gra na nicku "pb" nagle wchodzi napinacz (owy Batman1987) i ustawia sobie nick - "pb - paliwa bezolowiowe".
Zostałeś upomniany żebyś zmienił nick, ty nic, więc poprosiłem admina o załatwienie sprawy (i tak wam nie podam nicku).Ban moim zdaniem powinien zostać do jutra.
Więc jeżeli chcesz się pospinać to idź na forum tibi lub też do konkurencji.
Pozdrawiam, pb
-
Zgadzam sie z neu . niepodwazam zdania admina ale mogl dac bana na 1 dzien 2 godziny a nie perma i by calej sprawy niebylo sadze ze juz wszystko wyjasnione ?jak tak eragon mozesz zamknac
-
Kradzież nicka to jest upomnienie a po upomnieniu jest ban równy = 30 - 120 min.
Jeżeli osoba wchodzi nadal na skradzionym nicku bany się powtarza, a w rezultacie admin może wymierzyć perma.