-
Propozycja
Witam,więc tak wiem ze jestem tu nowym adminem i moze malo mnie jeszcze znacie ale to szczegol proponuje zorganizowac turniej miedzy adminami druzyny oczywiscie byly by wybierane losowo turniej odbylby sie na serwerze ffa co otym sadzicie? Można by sie jakos rozerwac i zazyc zdrowej rywalizacji!
-
Zajebisty pomysł turniej adminów... Tylko trzeba by coś zrobić z lagami ;dd Adminów mamy 13 = 6 pełnoprawnych(LazLo, Gibon, Andrii, Black Devil, Tombcio, Saved), + 4 z Rady Adminów(Ja, Eragon, Dill i infi) + 1 @F (Przemo) + 2 H@ (Shift, Galardo) + 1 dodatkowy to Vader ma tylko grupę czyli równa się 14, a jeżeli by liczyć Boga czyli Williego co ma @czat to jest 15 osób czyli albo 3 teamy po 5 osób albo 5 teamów po 3 osoby.
Tak czy siak jestem na TAK.
-
ja osobiscie myslalem o team po 3 osoby i o systemie z wszystkim losowania mapa ludzie do teamu itp
-
Popieram ten pomysł :D zwycięscy mogli by dostać jakaś range na forum bać cas innego :) pozdro
-
Dobre ;-D jestem za , fajnie się zapowiada tylko trzeba ruszyć z organizatorką .
-
Czyli mam rozumiec ze jak shift popiera czyli wolno teraz zbieramy zapisy adminow ktorzy admini chca wziasc udzial niech napisza posta l knifus zajmiesz sie zemna tym turniejem?
-
No ja mogę zorganizować tylko uwierz mi że zdanie 5 osób z 15 to za mało. Najlepiej poczekać na zgodę ludu w pełnym squadzie.
Albo lepiej. Zrobię listę tych którzy się zgadzają w Exelu, zobaczę ile osób i pomyślimy po ilu gramy i w jakich squadach.
-
Lux pomysł. Nic dodać nic ująć.
-
taK, świetny pomysłl:) :->
-
na moje moze byc ale moze 1 on1 ?;d