Która telewizja jest najlepwsza waszym zdaniem? I dlaczego ?
Wersja do druku
Która telewizja jest najlepwsza waszym zdaniem? I dlaczego ?
Ja posiadam (no... mój ojciec xD) prawie cały pakiet Cyfry +, oprócz kanałów HD - bo za drogo. Był dylemat, N/Cyfra +. Wybór padł na cyfre.
Mój tata jest maniakiem Ligi polskiej, a cyfra + pokazuje wszystkie mecze Ekstraklasy LIVE. A oprócz tego liga Angielska, hiszpańska, Francuzka.
N sprawuje się bdb na dużych TV z FULL HD, wujek ma dupny TV (koło 50 cali coś) i tam N daje rade ; ). U mnie w domu jeszcze stoi LCD 42'. Jak będzie nowy TV to może dokupimy sobie jakiś pakiecik z N
pozdro
Nie wiem bo znam tylko Polsat cyfrowy i wiem że jest dobra ;d
Ja mam cyfrowy polsat i powiem, że szczerze wolałbym cyfre +, ze względu na kanały sportowe, fakt, że płacę 39,90, ale odblokowanie lepszych kanałów sportowych, filmowych kosztuje.
Ja posiadam cyfrowy polsat i jestem zadowolony...
Cyfra +, polska liga to jednak coś dobrego... ; )
Mam i jestem zadowolony.
N'ka najlepsza. Świetne kanały a jak masz TV HD i zamierzasz kupić kanały hd to u nich jest ich najwięcej (14).
Z tego co wiem Twój tata jest kibicem Wisły, i lubi sobie oglądnąć Polską ligę, więc cyfra powinna być najlepszym rozwiązaniem.
ja polecam telewizje n jest najlepsza najszybsza co do filmow kinowych
Najszybciej filmy kinowe pokazuje stacja HBO (mogę się mylić), która jest dostępna na cyfrze + i na "n"Cytat:
Zamieszczone przez Fiato
Tylko CYFRA !
ITI SPIER****J !!!!!!!!!