to jest temat w którym możecie zgłaszać propozycje osób, które mogą zostać nowym H@.
ja proponuje kogoś z tej 2 KNIFEMAN PRZEMO
Wersja do druku
to jest temat w którym możecie zgłaszać propozycje osób, które mogą zostać nowym H@.
ja proponuje kogoś z tej 2 KNIFEMAN PRZEMO
Czemu 2 razy przemo ??
Street ? no spoko ;-) tylko lepiej dla niego i dla Nas jak zajmie sie szkolą ;-) Powodzenia
Ja swoj głos oddaje na PRZEMA, jest to doswiadczony admin, duzo nam pomoga, dlugo z nami jest i co najwazniejsze ... jemu chyba najbardziej zalezy na serwerze !
Ave Przemo ! ;-D
bo on sie liczy i tak pojedynczo;d blad w ankecie:D
A żeś dał wybór że masakra ... Tak naprawdę bym nie wybrał nikogo stąd (oprócz streeta).
Najlepiej by bylo jak ty bylbys H@ ?..
Mi sie wydaje ze to są odpowiedni kandydaci. ;-)
A ty tombcio kogo proponujesz?... siebie ? czy kogo?
to powiedz kto jeszcze moze byc:D oni mi jakos najbardziej odpowiadaja
Ja oddałem swój głos na PRZEMO jeśli chce być H@ i będzie dbał o server to spox. A drugi argument to taki, że jest najstarszy z kandydatów i chyba najbardziej odpowiedzialny.
no ja ogolnie czekam na wypowiedz wszystkich mozecie oczywiscie zglaszac wiecej kandydatow ktorzy wedlug was sa odpowiedni do tej funkcji:]
Myślę Myślę i wymyślić nie mogę :P xD Nie wiem w sumie na kogo oddać głos :P mam dylemat :P Myślę Przemo będzie Dobry bo nam serwik postawi xD Street troszku się na tym zna xD a co do reszty argumentów brak Głos mój oddaje na Przemysława. Przemysław Na Prezydenta ! xD