-
[skarga] diLL
Gram sobie na knifezone i gadam z dillem potem mowie zeby mi powiedzial w jakim miescie mieszka bo chcial solowe i mowil jeszcze ze jestem cwaniak przez neta .. to on do mnie cos zebym milczal jak do niego mowie. potem ze nie powie bo przyjade i go zgwalce albo ze jestem piskalkiem i zebym sie nie plul. to ja mu na to wszystko odpowiedzialem zeby pisklak to sobie to tatusia mowil a on mi dal perma ... nie bede dawal sobie w kasze dmuchac unban prosze .
-
Ty jeszcze śmiesz prosić o unbana ? Ty mi waliłeś teksty " no powiedz gdzie mieszkasz - no widzisz boisz się " , potem specjalnie powiedziałem " nie będę mówił jakiemuś bigosowi że w Krakowie mieszkam" - myślałem ,że się skapniesz ale myliłem się . I mówię to tu przy Wszystkich ,że z mojej ręki NIE DOSTANIESZ UNBANA !
-
bigos moim zdanie przesadziles mogles zwracac sie do niego a nie po rodzinie jechales nie wiem czekam na jakiegos innego addma
-
bylem przy tym ... było tak jak dillu mówi ... kara sroga i to bardzo ale zasłużona ..... moim zdaniem można tylko prosić o zmianę bana na jakiegoś czasowego ale na mniej niż tydzień bym nie liczył
-
tylko ze przynajmniej ja nie jechalem "twoj stary" "twoja stara" ... odnosilem sie z szacunkiem do jego rodzicow wiec moze jakis czasowy ban ?
-
Dla mnie to jest smiech na sali wyjezdzac z takimi tekstami typu chodz na na solo gdzie mieszkasz.. Znam troche bigosa i czy on tego nie mowil dla smiechu ? kilka razy powiedzial jakies tam pierdoly do mnie ale tylko zareagowalem na to smiechem (poprawil mi humor) , ale potej sprawie co Dillu dal perma kolesiowi bo mu po starych jezdzil nawet bym z nim nie zaczynal jakich kolwiek tekstow ;d dajcie mu jakiegos bana powiedzmy 2 dni i odbanujcie pozatym zauwazylem ze jak ktos admina obrazi perm ale jak ktos cos do gracza mowi to nic adminowi zwisa to aaa ale jezeli ten 2 gracz to jakis 2 char czy kumpel to odrazu ban na tydzien :* .
-
Bigos DiLL ma rację że przez neta cwaniaczek, masz głosik jak byś do podstawówki szedł.Tak jak Street mówił trochę szacunku dla Adminów i rodziców;/.Moim zdaniem nie zasługujesz na unbana.
-
Noi dobra jestes cwaniaczek jeszcze bys wpier*** dostal taka prawda diLL sie sam boi wiec widzisz nawet nie chcial powiedziec gdzie mieszka to wiesz ja nie jestem cwaniaczkiem przez neta. Chcialem jechac do niego ? to on nie chcial powiedziec gdzie mieszka wiec wiesz. A propo nie mowiles nic ze mieszkasz w krakowie badz ja nie slyszalem.
-
znajac sytuacje dilla jestem jak najbardziej za jego decyzja:) bigos nie kozacz przez net bo to nic nie da:) a bana mozna skrocic ewentualnie do konca miesiaca:)
-
Ta bigos pojechalbys do niego :hihi: Pozwalsz sobie do wszystich taka prawda :]