http://img19.imageshack.us/img19/3172/hemikrash.th.jpg :shoot:
Wersja do druku
Tak jak widac na zalaczonym obrazku pisze wyraznie ze mozna raszowac gdy zostanie 1 osoba w teamie i tak wlasnie bylo bylem sam.
To dlaczego ten co zrobił ss celował w Ciebie, a Ty strzelałeś w innego? ;O
Na obrazku nie widac jak strzelam a odwracam sie i w tym czasie dostaje heda. Poza tym bylem sam w TEAMIE a ich moglo byc nawet 1000 moge raszowac jak zostane sam bylem sam a ich bylo duzo.
Nie mamy konkretnych dowodów ,więc może poczekamy na jakiegoś gracza , który był/widział to zdarzenie .
ludzie bedzecie teraz kazde przewinienie dawac na forum? ktos zraszuje, ktos wyzwie albo cos innego tu juz lecicie na forum z teamatem.dla mnie to jest bezsensu:)
Hemik i jeszcze jeden byli wczoraj upominani po kilka razy,bez rezultatu.Mają neo to wchodzili bez odczekania kary,z tego co pamiętam to 2 gracz to Toxick,jego proponował bym wciągnąć za te chamskie wchodzenie bez od banowania wciągnąć na BL.
Dać gracza na BL za to ,że ciągle wchodził na serwer ? To jest bez sensu ... jeżeli nie udaje Ci się ich uspokoić banem , to daj bana na zakres 60 minut , może to pomoże :-) .
zeby dawac gracza na BL za rash ? . Smieszne to jest :evil: diLL dobrze mowi :}
Hemik ja byłem u kumpla (Adi_XD[CS]Cichy) i ledwo co screena mu na klawiaturze zdarzyłem zrobić, a nie miałem czasu na screena listy graczy wcisnąć ale, i tak za twoją nie ukaraną grę i moje staranie, że konto musiałem założyć na forum itd. to ban na 2 dni się należy
A no i dodam jeszcze, że ty DiLL dałeś mi bana perma za to, że zraszowałem na officu, i się mi przypomniało, że nie można na tym serwie, i się wróciłem, i nikomu krzywdy nie zrobiłem.
ŻALLLLLLLLLLLLLLLLLL