Ostatnio widziałem na jednym serwie granice raszu i kiedy się na nie wejdzie to cie odbija i mowi No sir. No sir. Moze to byloby rozwiązanie?
Wersja do druku
Ostatnio widziałem na jednym serwie granice raszu i kiedy się na nie wejdzie to cie odbija i mowi No sir. No sir. Moze to byloby rozwiązanie?
!!! ŻAL CIE !!! To było wałkowane xxx razy - co z kretem ?! Nie mam słów ...
-.- nie rozumiesz ze kret takze bylby odpychany !! skonczmy wkoncu pisac tak bezsensowne tematy poczytaj na forum to znajdziesz bardzo podobny temat
SaveD, ty nie rozumiesz jak sie do Ciebie mówi nie?
Prosze o zamknięcie tego tematu. Chyba że stworzą antyrasz z możliwością pojawiania sie kreta na repie przeciwników.
Taa a nie mozna poprosic kogos na amxx.pl zeby dopisal linijk. ktora bedzie zezwalala kretowi na przechodzenie przez granice raszu??
Najlepszym rozwiazaniem byloby grac FFA :F
SaveD to zes powalil "Najlepszym rozwiazaniem byloby grac FFA" nastepnym razem 2 razy zastanow sie zanim cos napiszesz
W sumie to nic nie dowalił. Chodzi tylko o to że Mod War3FT nie pasuje za bardzo do FFA. Wyobraź sobie grać FFA np. na aztecu albo na inferno? ... terroryści mają pozamiatane.Cytat:
Zamieszczone przez Ozi*
http://www.forum.cs-portal.net/topic...9591.htm#56692
zapraszam saveda do sprawdzania wcześniejszych tematów wszystko dawno obgadane :/
Temat wzasadzie do zamkniecia stref rashu jak niema tak nie bedzie
te mygus ty nie zapraszaj tylko jak sie umawiasz na turniej to przychodz