-
[Por¶ba]Zmiana H@
Według mnie powinna być zmiana H@, gdyż teraĽniejszy admin nic nie robi.
Na serwerze, ci±gle s± pustki, reklama mało daje, admini wogólę nie reklamuj± serwera, a H@ mało daję z siebie. Tyle odemnie, proszę tylko zmiencie go, dajcie na to miejsce kogo¶ ambitniejszego.
-
Jak najbardziej.. loreN tworzył tam mixy (od czasu do czasu widziałem serwer PW + 6 osób). Reklama była, mój nakład i całej reszty był także.. Serwerem powinien się zaj±ć kto¶ kto umie rozkręcić serwer.. Kto¶ odpowiedni.. Mam swojego kandydata, lecz nie powiem kto nim jest, bo będzie afera.
Pozdrawiam, voL[t].
-
-
prawda były tam mixy pisałem z tym do rfs ale to juz dawno to odpisywał mi ze to nie moja sprawa i ze będ± sobie tam grac mixy i h...
-
Cytat:
Zamieszczone przez mron
rfs xDDD .. jesstem za
Znasz mnie moja klusio.. xD
A co do Ciebie (shift) to co miałby z tym rfs zrobić? Zbiłby go czy cu¶?
Nic by nie mógł, chyba że zgłosić.. Ale zgłoszenie to 1 pm do ex0n'a.
Pozdrawiam
-
ehh.. po co od razu tak impulsywnie reagować i dawać temat.. ja słyszałem że loreN jest chory i leżał w szpitalu ale czy jeszcze leży to nie wiem..
-
zreszt± zbliza sie koniec roku i tez trzeba o tym pamietac :)
-
ja proponuje zeby jakis myslacy czlowiek sie tym zajal:) i wszyscy steamowcy csp spotykali sie codziennie na serwie np. o 20:) pograc z godzinke na dobry poczatek, to by pomoglo rozkrecic serwer, do tego proponuje zoorganizowac turniej, moge sie tym zajac. pozwoli to rozkrecic serw, do tego za nagrody da sie adminow sloty, rezydentow:)
-
Najlepiej żeby ten serwer był bf2/tp ....
-
tombcio jak na razie trzeba rozkręcić serwer ,a potem działać z "modami" . Pisałem o tym wczoraj z ex0nem i powiedział ,że to dawanie modów nic nie daje dopóki serwer się nie rozkręci . Tak więc na razie zostaje standard . A co do loreN'a to też słyszałem ,że był/jest w szpitalu lecz do rozkręcenia serwera i reklamy trzeba zapału i chęci pracy :-) .