bo nadal wyswietla sie napis ze mamy zarejestrowac nick bo niedlugo nie bedzie sie dalo grac. I moje pytanie jest takie czy to jest nadal aktualne ???? bo miodzika juz niema.
Prosze o odpowiedz szybko ! :-)
Wersja do druku
bo nadal wyswietla sie napis ze mamy zarejestrowac nick bo niedlugo nie bedzie sie dalo grac. I moje pytanie jest takie czy to jest nadal aktualne ???? bo miodzika juz niema.
Prosze o odpowiedz szybko ! :-)
"Szybko to sie nawet pies nie wys.ra"
Tak nadal będzie aktualne żeby nie było dzieci neo na serwie.
Z reszta sam nie wiem bo przez takie coś będzie mało osób na serwie.
NO napewno bedzie mniej osob bo wiekszosci nie bedzie sie chcialo tego pisac szczegolnie ze musza napisac 30 postow
Popieram może i powinna być rejestracja na forum ale chociaż ograniczyc posty do 10 bo 30 (sensowne posty) ciężko nabic. To moje zdanie.
Nie będziemy nic zmieniać =] . Nabicie postów na forum ,żeby mieć rejestrację jest po to aby gracze zaczęli uczestniczyć nie tylko na serwerze ale i na forum . Liczba taka jest ,żeby nie napisali 5-6 postów i skończyli , bo jeżeli wpadną w ten "rytm" to i zostaną na dłużej . Tak więc "sposób" do rejestracji nicków zostaje niezmieniony .
Pozdrawiam, diLL.
@Edit :
Gumboss, mylisz się . To, że Miodzik ma odejść 1 maja nic nie zmienia . Head Adminem serwera jest Street i on również trzyma się tej "zasady".
Wszytko ok, ale (moim zdaniem) najwięcej na forum jest tematów typu: ban, pytanie, prośba itd. , a stosunkowo mało innych przy których każdy może coś napisać- nawet newbie i tylko to utrudnia nabicie 30 postów.
:-)
*Już nic :P skapnąłem się, że nie trzeba pisać tylko na podtemacie serwa na którym się gra o.0 :shock:
Mygus ty to jestes naprawde genialny ale wracajac do sprawy to moze jednak nie jest to wcale takie zle :-)
ja jestem juz po rejestracji i powiem wam ze nie jest to takie trudne wbic 30 postow. Ludzie najczesciej by nabis posty to pisza na off topic a tam mozna na dzien nawet z 20 postow nabic :D choc niektorzy nabijaja wiecej -_- . Moim zdaniem wszystko jest dobrze i nic nie trzeba zmieniac a co to reklamy serva to za to juz sie wzial Knifeman
Ja już to skończyłem i ex0nowi i Streetowi się to w miarę podoba ale widzę żę Kanibal wie lepiej. Skoro ja to zrobiłem to może ktoś to roześle po jakichś forach co? -.-Cytat:
Zamieszczone przez yar28
http://forum.cs-portal.net/topics99/...8884.htm#52925
ja moge to porozsylac i tak mam bana jak narazie a co d ofilmiku mi sie podoba i wie wiem co od niego chce Kanibal