Po 5 miesiącach przerwy wraca na serwer admin Zmora pd nickiem oF.^Zmora
Mam nadzieje, że co poniektórzy doskonale go pamiętają, a ci co go jeszcze nie znają przyjmą go z otwartymi ramionami.
Wersja do druku
Po 5 miesiącach przerwy wraca na serwer admin Zmora pd nickiem oF.^Zmora
Mam nadzieje, że co poniektórzy doskonale go pamiętają, a ci co go jeszcze nie znają przyjmą go z otwartymi ramionami.
Dobra panienki teraz ja was wezmę w obroty :evil:
No elo Zmora :-D Ja Cie dobrze pamietam :-P
Planowo powinienem pojawić się na serwerze we wtrorek bo chwilowo jestem na ulopie :) :-P
ja tez go pamietam ty hyba zakladales klan z dieselem of sporo czasu minelo to hyba bylo za czasow falkona:)fajnie ze wracasz
Witam admina i kolege z klanu :> I tak cie pokaram :>
O ile wiem to już miałeś tu admina i zostałeś usunięty tylko nie dobrze pamiętam z jakiego powodu ... aha już wiem czy to czasem nie były haxy? ;>
WEZ SOBIE WSTYDU NIERUB!! oN byl bardzo dobrym adminem tylko mu czasu brakowalo chociarz po jego pro grze moglo to dla ciebie dziwne byc
o ile wiem to knifeman znowu gada tyle co wie, czyli nic
http://forum.cs-portal.net/topics57/...6180.htm#32006
Wstydu? Po pierwsze SpideR, jesteś tutaj nikim.. Jak ja, KnifeMan.. Popracuj na pisownią bo z takim charakterkiem daleko nie zajdziesz.Cytat:
Zamieszczone przez SpideR
@topic
Co do "Zmory", chciałbym go zaakceptować.. Lecz to już jest przesada... Adminów jest chyba 13/10? Dobrze mówię? Wiem że mój post za przeproszeniem gó*wno da, lecz napisałem to, co wiem i wiedzieć będę.
Pozdrowienia, G.