-
Konkurs
Konkurs jest bardzo prosty, kto pierwszy ten lepszy
dla graczy: slot+admin chat(nadużywanie go zostanie ukarane jego odbiorem)
dla adminów: flaga A(immunitet)
całość polega na tym, żeby donieść na tego admina, który ciągle odpala /top15 /rank i inne staty, które ja ciągle wyłączam....no i trzeba dostarczyć jakieś dowody :)
-
ok spoko nie ma sprawy ;p :D
-
Hahaha. Fajny konkurs. A co do tego to ja się przyznam, że RAZ włączyłem /top15. Oczywiście potem go wyłączyłem ... :-D
-
no jednak ktoś go ciągle odpala, bo co nie wejdę na serwer to jest, a potem off aż do chwili jak nie wyjdę :P
-
Niechce niz mówić, ale 10 minut temu był włączony. Niewiem jak teraz.
-
Pamiętam jak raz kali odpalił ranking ale później go wyłączył:D
Teraz dzieci neo będą siedzieć i ciągle wpisywać rank aby tylko dostać admina:P
Moim zdaniem to nie jest potrzebne
Wystarczyło napisać post do adminów o nie włączanie rankingu i byłyby spokój
-
Hmm wg mnie niepotrzebne jest zachęcanie donoszenia w tej sprawie. Nie wiem, bo nie znam się na tym jakoś szczególnie, ale może to nie jest winą żadnego z adminów. Bo nie sądzę, by któryś z nich nie rozumiał co się do niego mówi.
No chyba, że ktoś z nowych adminów. Ich tak dobrze nie znam jak reszty, aczkolwiek sądzę, że skoro zostali wybrani to coś powinni sobą reprezentować. Dawniej jakoś żaden z adminów nie włączał tego i grało się fajnie to dlaczego coś miałoby się zmienić. Takie moje skromne zdanie.
Rozumie że Seele zostałeś wybrany na h@ war3 bo rzeczywiście najlepiej się do tego nadawałeś, rozumie też, że do władzy potrzebna jest silna ręka, ale to podchodzi pod chore systemy, które nie przynoszą najlepszych efektów :).
-
ale ja nie zmuszam, tylko zachęcam slave :)
a dostałem na gg kilka cynków, jakoś nikt na forum nie chce się ujawniać, no i w porządku, zobaczy się jutro, i zachowam te dyskrecje :)
-
haha xD na mnie seele^ nie patrz :-P
-
Nom fajny konkurs xd . Teraz to się będzie działo na serwerze ^^ .