-
Może Admin Mr.Gibon ?
Wiem ze rekrutacja na Admina jest off ale co mi szkodzi spróbować , mam nadzieje ze nie będziecie wyrozumiali i chociaż przeczytacie .
Nick : Mr.Gibon
Staż : około 1 rok może dłóżej
Na forum : około 6-7 miesięcy
AMX : słabo ( nie ma doświadczenia w tej dziedzinie ale napewno inni admini chętnie by mi objaśnili )
Od siebie : raz juz skladalem podanie bylo to 4 miesiace temu i powiedziano mi żebym spróbował pożniej . Myślę ze nie ma ze mną żadnych problemów ( nie czituje nie kłuce się itp.) , na serwerze przebywam bardzo często jest to bowiem serwer który głownie odwiedzam , mam dobry kontak ze stałymi graczami FFA .
Mam nadzieje ze nikt się nie zdenerwuje ze złożyłem podanie mimo zamknięcia tematu.
Pozdrawiam Mr.Gibon :medit:
-
kiedyś ktoś o takim nicku był bardzo aktywny na forum cs-******(strona z czitami) więc radze uważać z wyborem, tyle ode mnie ;)
-
Może daj link albo streść bardziej szczegolowo swoje zastrzerzenia bo po bliższym zastanowieniu się nie wiem o co dokladnie ci chodzi :-)
-
Z tego co mi się wydaje to rekrutacja jest off, chociaż jest paru adminów którzy mało grają i dawno ich nie widziałem, ale jest też niestety mało graczy więc sobie radzimy w utrzymaniu dyscypliny na serwerze
-
A według mnie powinien zostać adminem :) Przecież nam to nie szkodzi, ale nawet pomoże. Ja MR.GIBON'a często widzę na serwie. ;-)
-
Moim zdaniem tez powinieneś dostać admina. Często jesteś na serwie i wprowadzasz dobry klimat ;]
-
najlepiej ze wypowiadają się osoby bez postów xD
a co do tego co mówiłem to jest tylko przypuszczenie, a nie fakt.
-
Powiem tak,nie mam nic przeciwko,ale rekrutacja jest off,poczekaj aż będzie otwarta i zgadzam się z Ramlikiem.
Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY.
-
Ja jestem na Tak powinniscie sprawdzić gibona bo dużo gra na servie jest bardziej sprawiedliwy niz niektórzy admini . A pozatym paru adminów już wogle nie można na servie spotkac.
-
Ale mimo wszytko sądzę że on zasługuje na adma ogarnięty, zawsze jak wchodze na serv to on jest. Rekrutacja oFF to prawda, ale tak pomiędzy nami to najczęściej z admow na servie widuję PRZEMO i ramalitha a reszte mało kiedy.
Więc jestem na TAK
Pozdrawiam.Emotional Blu