-
Koniec!!
Witam kończę z tym burdelem.... chciał bym zacz±ć od podziękowania Bakowi który przy jol mnie w grono adminów. Maxowi na którego zawsze można liczyć :> Przemo dobry kumpel jest z niego :D i dla tych którzy wytrzymali ze mn± tyle :P ------------->>>> Ramalith, Bam, Pacyfista, i oczywi¶cie LEWA :P buhahaha! pozdro dla pozostałych których nie wymieniałem oprócz RFS bo to cziter....
Już nie wejdę nigdy na cs portal ponieważ mam BANA wszystko z mojej strony napisałem ale nie chc± odbanowac;/ szkoda wielka szkoda ale trudno ja jestem czysty i wielu Przyzna ze prędzej uznali by ze haxy ma rfs a nie ja (rfs- osoba która każdemu mówi ze masz takie słuchawki co innym się nie ¶niło albo ma takie haxy co innym się nie ¶niło)
Pozdrawiam By >>>ShIfT<<< [R].
-
No cóż ShifT Szkoda że się to tak potoczyło ale cóż dzięki też za gre na Serwerze FFA byłe¶ napraw de dobrym Adminem i dobrze się z Tob± grało i fajnie gadało. Pozdrawiam 3majSie
-
Mnie nie dodałe¶ do ludzi z którymi się żegnasz :P ale trudno.Znałem cię , byłe¶ bardzo dobrym i sprawiedliwym adminem,zawsze można było na tobie polegać i nie wierze żeby¶ czitował :(.Powodzenia w prawdziwym życiu i mam nadzieje że się jeszcze kiedy¶ spotkamy...
-
-
No cóż szkoda współpraca z tob± była zajebista... szkoda ze odchodzisz od grona tak zacnych ludzi z małymi wyj±tkami jacy tworz± cs-portal.net... mam nadzieje że kiedy¶ wrócisz do nas...
-
Tak poza tym nie mam jaki¶ kosmicznych słuchawek... do tamtego tygodnia miałem Steelsoundy... niestety kuzyn (Kalasanty) mi je zabrał, ponieważ gdzie¶ tam wyjechał i sam je potrzebował, to wróciłem do moich fatal1ty :-)
Pograj trochę shift i nie spamuj mi na steam jakie pw na serwer :*