-
4-Grapek
Tak jak obiecałem.. Piękne śliczne przefikuśne demko jak niejaki "Grapek" lami :| .. Wkurza mnie typ który 2mapy nadaje jak posrany, że "admin ma wh bo mnie zabił" :/ Mam nadzieje że 5min odpoczynek oraz demko na dowód, że widać Cię zza skrzynki jak samolot na survivor ( :-P ) doprowadzi Cię do przysłowiowego "ogarnięcia".. -.- Aż żal dupsko Ciśnie banki nie przyprawić gdy tak "dyskretnie" przykampiasz zza skrzynki.. =d
Prosz link do demka:
http://www.wrzuta.pl/pliki/tFiL2uBbEZ/aim_map
Poćwicz :oops: dobranoc :papa:
-
Eh Street, takie sytuacje będą się jeszcze często zdarzały :-). Lecz wyobraź sobie taką sytuację ,załóżmy nie znamy rfs i na serwer przyszedł pierwszy raz lecz jest sporo adminów. I spoglądnij na to z takiej perspektywy , rfs jak wiemy jest dobrym graczem i jeżeli byśmy go nie znali to na pewno byśmy zrobili nie jedno SS :-). Może i to jest sytuacja denerwująca m.in Ciebie i wiem ,że to nie jest miłe jak wyzywają Cię CZITEREM :|. Niech sobie nazywają i nie zwracaj na to zbytniej uwagi ^^ , kiedyś muszą się uspokoić ,bo wreszcie zrozumieją. Miejmy taką nadzieję :-).
Pozdrawiam i Dobranoc :papa:.
-
Na mój gust, ten koleś gra pierwszy raz w csa. xD
A tak na poważnie, Street przecierz każdy wie że Ty nie czitujes, więc dlaczego przejmujesz się jakimś dzieckiem które zagra 3x na naszym servie i sobie pójdzie (prawdopodobnie xD). Moim zdaniem powinieneś dawać takim osobom "muta" : ]
Pozdro.
-
haha stary teraz widzisz jak ja musze sie z takimi uzerac ;] jest jedna metoda
BAN powod:Wku.rw.iasz :hihi: :hihi:
-
taaa... ale obiecałem botqowi to demko dałem :-D Niech teraz cieszy gruchę..
pzdr Grapek :papa:
:shoot: poćwicz
-
Widać czy ktoś ma skilla czy wh, bo np. ledwo co wyskoczy zza rogu i cie nawala, a jak strzela na 50-100 metrów to full auto i trafić w ogóle nie może. A Street, z naprawdę dużych odległości max 8 strzałów i kolo śpi. Respect ;P
-
Jeśli on tak lami to czemu miał dziś na dd2 staty 7:3 ?
-
bo mu sie raz udalo po 10 reconnectach