Zjabeiscie gram na aim_map w ct 3/4 tero wali z respa 2 kolesia podejrzewanych ejst o wh z tego jeden nie dal ss na forum a ja dostalem bana bo ubilem jakiegos frajera ktory do mnie wali z respa no zal...
Wersja do druku
Zjabeiscie gram na aim_map w ct 3/4 tero wali z respa 2 kolesia podejrzewanych ejst o wh z tego jeden nie dal ss na forum a ja dostalem bana bo ubilem jakiegos frajera ktory do mnie wali z respa no zal...
Trzeba było strzelać z respa ?
Gdyby tak każdy strzelał z respa to nikt by nawet broni nie padniósł...
Dostosuj się następnym razem do wzoru. :))
Heh wybacz rfs ale poirytowalo mnie troche takie zachowanie Mardoga. ale rpzez pierwsze 10 rund nieraz tak bylo ze nie zdazylem broni zlapac bo juz ktos z awp mnie sciagal z respa...
To wtedy zgłaszasz to adminowi na admin czacie :)))
Pamiętaj... nie opłaca się mścić :-)
Tylko wlasnie admina nie bylo a ten co walił z respa pierwszy zaczal gadac ze ten wali z respa i ten chyba zaczne robic ssy i wysylac dillowi na gg albo przez skype. albo wstawiac na forum mam dosc hamstwa na tym serwerze jak niema adminow
tez gralem na aim_mapie i dostalem bana od mardoga za to ze zostal jeden gracz ktory celow schowal sie za konturami, to skoczylem tam aby go zabic i dostalem bana:D
Infinite a ciekawe czy dostal bana ten koles co nie wrzucil ss na forum
niewiem:D pewnie tak, ale i tak ma neo to wejdzie
Dalkan to jest spawn...
Twoj post niewniosl nic do tematu...
A ty infinite nieprzeciągaj tematu bo sie robi GG.
PS.Prosze do Zamkniecia
Dalkan, dostałeś bana słusznie!!! Jakiś problem to wy.... tak sie to mówi.
infinite, Problem to samo. Byłeś za textura razem z Ziomek tez dostał bana, ja byłem cały czas na serwie pod Fake nickiem więc się nie udzielaj bo dobrze wiedziałem kto co i jak :]