Miałem 10 lvl orka.
Straciłem cały exp niestety nie mam ss ale większość graczy może potwierdzić.
Proszę o dodanie expa;p
już nieaktualne
Wersja do druku
Miałem 10 lvl orka.
Straciłem cały exp niestety nie mam ss ale większość graczy może potwierdzić.
Proszę o dodanie expa;p
już nieaktualne
Musisz dać ss bo jak nie dasz to raczej ci nie przywrócą poszukaj dobrze :)
Napisał przecież , że większość graczy może to potwierdzić. Nawet admin Willy (tak bynajmniej mówił xd.)Cytat:
Zamieszczone przez Kaczor2002
Teraz musisz tylko czekać , pamiętaj , że może to trwać bardzo długo, tak więc ;
be patient :medit:
SSY by się przydały wiesz zile ludzi nie ma ssów i prosi o oddanie XP zrób ss'a skilli i miej na przyszłość
mnie tez duzo ludzi widzialo jak mialem xp ai mi nie przywrocili prywroca raczej jak beda ss a jak nie to rfs bedzie musial miec bardzo, bardzo dobry nastroój ;]...
Hm. Dlatego najlepszym wyjściem jest co Level , zrobić sobie SS i potem nie ma żadnych problemów.
on tego oracqa mial juz w huhu czasutemu jak ja adma nie mialem ;] o gral czesto ;] jestem swiadkiem ze mial ;]
Już dodane..
ps. Szczypior dał mi często popalić tym orkiem więc to jasne że mu xp zniknęło. Ale radzę robić foty swojemu doświadczeniu. Tak będzie najlepiej
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssss
Nie wiem koleś po co wszędzie wbijasz posty i tak rfs da ci bana za obrazę itd w każdy temat się wcinasz bez kitu "przegięcie"