-
[Skarga] kicK
Nick: - SIMI
Data: - 7.12.08
Opis: - mapa de_train wbija koles o nicku "jp".Z perfidnym aimbotem przekazalem wiadomosc adminowi lecz ten wogole nie zareagowal...po czym koles dalej szpanowal czitem. po 15 minutach i moich narzekan na admin czata kick sie wbil wkoncu na spekta:)
lecz nic nie robil sobie z tego ze kolesiowi lata celownik jak poeabany.Wkur... sie i wbilem na spekta i nagralem demko:
http://www.speedyshare.com/833331687.html
screen z ip:
http://img409.imageshack.us/my.php?i...ain0000wx5.jpg
kick ktory nie umie rozpoznac czy ktos ma aima(co jest wprosto banalne) nie moze miec admina...bo co by bylo gdyby tkos mial wh? a to jest juz o wiele trudniejsze do rozpoznania.
A wiec podsumowując powod skargi: odebranie kickowi admina,poniewaz jest nie kompetentny
-
Gadalem z nim wczoraj to mowil ze narazie nioebedzie banowal bo dopiero co dostal admina i takie tam.. Wytlumaczylem mu ze po to dostal adma zeby banowal lamających zasady ale widocznie to nieposkutkowalo :?
-
Moje zdanie jest takie :
Simiego zazdrość jee ,iż nie ma admina. :cool:
Racja mogl banowac ,ale chyba każdy popełnia błędy.
Każdy Admin nie raz popełnił błąd.
mi się wydaje ,ze temat do zakmniecia:)
btw. kICK nieźle się sprawuje:) baj. :-)
-
SIMI, Może go niebyło przy kompie?
W sumie to nie wiem, ale jak był i koleś biegał sobie z aimem to powinien mu dać bana nawet nierobiąc SS bo niebyło by sensu.
Zobaczymy co powie kick.
-
Witam Cię SIMI. Więc tak... może teraz ja przedstawię sprawę ze swego punktu widzenia. No to tak bardzo się cieszę ze wpadłeś na pomysł nagrania demka i masz ip goscia. Ale jeżeli nie za uwarzyłeś to na początku gdy jeszcze nie mówiłeś ze "jp" ma cheaty to kilkakrotnie umierałem przy respawnie, w tym czasie kiedy wy graliście ja sprawdzałem "jp"gdy za uwarzyłem ze ma hax to ty zacząłeś pisać/spamować na czacie i pisałeś " jp ma czity dajcie mu bana", w tym czasie ja patrzyłem na "jp" i rzeczywiście celownik przestał mu latać tak jak na filmiku który dałeś. Widocznie się przestraszył ze naprawdę dostanie bana i wyłączył, czekałem przez chwilę ale nadal nie włączył. Po pewnym czasie musiałem wyjść z domu i na admin czacie napisałem dla obecnego na serwie jeszcze jednego admina (nie będę mówił nicku bo nie chce żeby miał kłopoty w razie czego" żeby sprawdzili gracza "jp" po czym wyszedłem z domu. Gdy wróciłem widziałem jak napisałeś na czacie "jak się sprawdza IP gracza" czy jakoś tak i ci odpisałem ale jest to widoczne na filmiku. Po chwili była zmiana mapy i gracza "jp" nie było. A przed zmianą mapy napisałeś "kICK pożegnaj się z adminem"
Tak wygląda sprawa z mojego punktu widzenia.
Ps. z domu musiałem wyjść w ważnej sprawie i bardzo się spieszyłem więc nawet nie wyłączyłem komputera i dla tego bylem na serwie. A IP gracza"jp" spisałem by przyjrzeć/zbanowac się mu jak wrócę.
Pozdrawiam.
A co do twojej wypowiedzi to masz rację napisałem tak, ale w tedy gdy koleś przeklął albo zraszował trochę nie pamiętam dobrze. A gdy napisałem t to napisałem tez ze "dziś nie będę nikogo banował", a po za tym dziś kila osób dostało odemnie bana za rush.
pozdro.
-
tylko fajnie kick ze koles do teraz gral:* przedchwila go street zbanowal
-
SIMI, jak go niebyło przy kompie to jak mógł go zbanować spieszyło sie mu więc niedał rady nawet go zbanować nie wiesz jaka była przyczyna jego nieobecności więc sie nieudzielaj.
-
Mardog zrozum co kick robil przez pierwsze 10 min mapy jak go poniformowalem?
gral se dalej:)zamiast wejsc na speca
-
SIMI, no dobra spoko ze gra do tej pory ale przez pewien czas nie było Cię na serwerze, a teraz piszę tu na forum więc mnie nie ma na serwerze.
Pozdrawiam.
-
Hooo 0.o to on sobie grał hmmmm to ja jużsam nie wiem co o tym myśleć :roll: