Odkąd pamiętam to admini servera FFA rozdawali ban za tarcze. Teraz jednak już nie jestem taki pewny gdy gracze mówią że tarcze są dozwolone na FFA a przynajmniej że nic nie ma na temat zakazu ich używania. Więc jak to wkońcu jest z nimi?
Wersja do druku
Odkąd pamiętam to admini servera FFA rozdawali ban za tarcze. Teraz jednak już nie jestem taki pewny gdy gracze mówią że tarcze są dozwolone na FFA a przynajmniej że nic nie ma na temat zakazu ich używania. Więc jak to wkońcu jest z nimi?
Ja sam niewiem. Ale jeśli nie można używać to chyba trzeba je zablokować.
Jak dla mnie, serwer jest [FFA] tak wiec jak wiadomo można sobie na takim serwerze kampić, rashować i robić prawie wszystko to dlaczego by nie można biegać z tarczami, rozumiem jak by to był serwer [TP] że trzeba grać zespołowo to może tam powinny być zakazane tarcze, ale na [FFA] to myślę że H@ powinien wyrazić zgodę na granie z tarczą na serwerze.
Ale nie wyrażam .. Za używanie tarcz jest ban 10 minutowy ! .Cytat:
Zamieszczone przez add.
Baku skoro zakaz jest używania tarcz to trzeba je zablokować bo dziś około 11:30 cały team CT zakupił tarcze na italy i poszli tak po hosty:D całego teamu(9graczy) nie zbanuje przeciez. pozatym gracze strasznie się rzucają gdy się im powie że tarcza=ban..."PRZECIEŻ TO FFA", "NIEGDZIE NIE MA NAPISANEGO ZAKAZU UZYWANIA TARCZ" tego typu padaja teksty:/
No to trudno. Najlepiej zablokować tarcze i będzie po kłopocie.
Hmmm z tarczami jest fajna zabawa :-D wg mnie powinny być dozwolone ;-)
Nie już kiedyś o tym wspominałem
Tarcze można używać w zależności od mapy, czyli tam gdzie są hosty tarcza jest udostępniona a gdzie bes( bombside) tacza grozi banem!!
Baku sory że odbiegnę od tematu kto jest teraz H@ FFA i kolejne pytanie czy H@ może coś zrobią w kierunku posprzątania bałaganu!!!! ( Chodzi o nowy rang administracyjny) Resztę opiszę w poście...
Trzeba zalbokować. Baku do dzieła ;-)
H@ jestem ja :x