-
Ban za niby rush..
No ja nie mogę żeby admin nie wiedział kiedy jest rush to już przesada... No i niby na serwie nie można przeklinać ale adminów tez to obowiązuje ale nie wszyscy admini się do tego stosują (rfs) napisał: jesteś debilem. No a jak już admini grają na cheatach to już kur.. przesada ja nie mogę my dostajemy za to bany a admini nic... Admin przecież tez jest normalnym graczem więc tez powinien dostawać bany lub jakieś kary( zabranie praw adminowskich).
-
Żal mi cie i nic więcej, o admina z czitami to pewnie chodzi o Cenzor ale on nie używa czitów weź koleś naucz sie tak grać to zobaczymy czy to miło jak ktoś cie od czita wyzywa :/
Jaki byl czas do końca rundy powiesz? czy ZAPOMNIAŁEŚ pffff
-
Nick w grze jaki miałeś ;> Zbanowałem 2 ludzi, którzy w czasie 1.10 byli już na dachu i na respie. Chcesz kłamać a Ci nie wychodzi ;>
Co do "czitów" nie ma sprawy. Pyknijmy 1on1 na VAC esl + aeq ale GB + azer i Ci pokażę ja się gra ;-)
-
No a mi jest zal ciebie... No ja nie wiem czy nie umiem grac;/ a po za tym wiem ze mail cheaty bo walił banie przez ścianę a po za tym nie widziałeś tego wiec nie ma o czym gadać. Nie patrzyłem na czas bo nawet nie rashowalem. ;-)
[ Dodano: 20-11-08, 19:32 ]
Ale mi nie chodzi o sam fakt ze dostałem ban tylko dużo adminów nie stosuje się do zasad serwera. :-)
-
To powiedz, o którego admina Ci chodzi ? Kto gra na czitach. Bana dostałeś zasłużonego na 30 minut. Następnym razem zrobię Ci ss żebyś nie płakał na forum.
-
Nie płacze na forum bo nie chodzi mi o dzisiejszy dzień i jak chcesz to rob ss :-) A nick admina ci dam i obrazu demko ok? (tylko nagram) bo teraz nie posiadam. ;-)
-
Podaj tutaj nick admina. Chętnie się dowiem kto gra na haxach ;-)
-
Spoko ale poczekaj kilka dni spoko? nagram demko to będzie chyba wystarczający dowód. :-P
-
Masz mi dać nick albo się zdenerwuje :-D Chcę mieć oko na tego admina. Napisz mi na pw :-)
-