nick: Zydekkkk
ip: 192.168.26.4
data: Wtorek 18.11.2008
Opis: bana nie wiem za co dostałem ,ale najprawdopodobniej za to ,że na mapie aim_map zdobyłem broń awp i ciągle typa(admina) siekałem , i dostałem bana Powód:Wkurwia...... :( :(
Wersja do druku
nick: Zydekkkk
ip: 192.168.26.4
data: Wtorek 18.11.2008
Opis: bana nie wiem za co dostałem ,ale najprawdopodobniej za to ,że na mapie aim_map zdobyłem broń awp i ciągle typa(admina) siekałem , i dostałem bana Powód:Wkurwia...... :( :(
:? hmm a na ile
[ Dodano: 20-11-08, 16:45 ]
Dostales bana
Vita weź się lepiej nie udzielaj. Co się obchodzi na ile dostał bana? Spamujesz tylko! Jak znam życie to nie pierwszy twój taki wybryk na krótki post. Pewnie dostaniesz warna,zasłużonego.! :?
Ban za rash, to pewnie na 60 minut (max!) Jeśli nie i za godzinę nie będziesz mógł grać to napisz w temacie... ze nie możesz nadal grać i zaczniemy działać..
A ja wiem do tej pory nie moge wbić na server
Sorki przepraszam za pomyłkę nie doczytałem, no to czekamy wypowiedz admina który dał Ci perma za rash...
Od wtorku mineło 2 dni i nic
To moze ci ss zrobil i masz dac na forum??
Ja jestem nie obeznany to to znaczy że mi zrobił ss
SS tzn. czy jak grałeś było napisane coś takiego "Screenshoot taken on player " zydek" by admin "jakiś0 tam" ? Jeżeli ci to pisało to zrobił ci SS które się znajdują w Valve --> cstrike ,jeżeli ci to nie pisało! To mamy problem! :?