-
Lewitacja u ud
wazzup all
a wiec zauważyłem pewien problem na serv w3f odnośnie lewitacji u nieumarłego. Od jakiegoś czasu zaobserwowałem, że ta lewitacja się zmieniała =d przeszkody na które wcześniej wskakiwałem bez problemu teraz okazują się na wysokie.. mam 10lvl ud gram na servie dość długo i jestem pewien co do swoich obserwacji...
pozdrawiam
-
Zmienione gravite chyba ;/
-
czyli że co?? to nie żaden błąd tylko tak ma być -.-?? no to przefikuśnie =\ ;-(
-
Tak to powód grawitacji .... pamiętacie .. mieliście byle jaką postać i mogliście wskakiwać na lekko wyższe pudła ... teraz to nie możliwe bo grawitacja została zmieniona na taką jaka jest w zwykłym cs.To jest powód tego .. a to że masz 3 level grawitacji to nie zmienia tego że skoczysz 5 milimetrów wyżej czy nie :-P
-
Dla mnie na niektórych mapkach ma znaczenie... -.-
de_dust2 albo cs_alpin np... no ale trudno... wolałem stara grawitacje ;p
-
No to powiedz gdzie na dust 2 nie możesz wejść ?
-
do kanałów...
a tak poważnie, do jak jest kombinacja 2 skrzynek, to zapewne musi najpierw na jedną, potem na drugą, zamiast dwie naraz
-
no dokładnie.. wcześniej mogłem bez problemu wykonywać i przeskakiwać przeszkody (np wzniesienie na cs_alpin) a teraz muszę bawić się w mario i skakać parę razy =\ czyli jak seele^ ?? z ta grawitacja tak zostanie -.-??
-
Bo raczej zostanie ... A przy okazji nie będzie tak wam łatwo :D
-
eh -.- no i masz ci placek =\
dobra dziex
pzdr