Proponuje zakazać ożywania granatów orkowych na mapach typu aim, awp, fy, oraz na ratzach
Motywuję to tym, iż używając tych granatów można wybić pół teamu na start i nie ma żadnej gry przez całą mapę...
Wersja do druku
Proponuje zakazać ożywania granatów orkowych na mapach typu aim, awp, fy, oraz na ratzach
Motywuję to tym, iż używając tych granatów można wybić pół teamu na start i nie ma żadnej gry przez całą mapę...
Ja w ogóle jestem za tym, żeby te malutkie mapy usunąć z mapcyklu. Co wy na to ? :)
rufus ma racje usunac te male mapy jest wiele map de i cs mogli bys cie po dodawac jestem za rufusem
również popieram, małe mapy to szybciutkie wbijanie expa ;]
Juz było to poruszone (ten temat) ale tez jestem za twoja propozycją RuFuS, popieram całkowicie:P
Ja tez jesytem za propozycja RuFuS , bo na tych malych mapkach nie da sie pograc jak ktos ma orca rozwali pol teamu i po grze :)
aj bym proponowal wogule mapke knife_zone szybko sie tam nabija xp i najlepiej zeby granaty tam byly zabronione
Ja też jestem za tym co proponuje rfs. Przecież jak jest np. de_rats i nie ma żadnego admina to jest sieka. TT wygrywa zawsze do 0 :/ tak samo fy_pool_day. Więc po co nam te mapy.
temat zgasł, trzeba odświerzyć....rufus wywal mapy fun z mc :D
[Troche Off Top] ale terz jestem za RuFuSem
też .
@ Edit=
Dzięki za ostrzeżenie, większość moderatorów to od razy daje Warny.