-
Junior Admini Serwera.
Witam.
Otóż że jak na forum jest grupa Admini serwera i mają oni swoją rangę to myślę że Junior Adminom też by się to należało.
Proszę o to aby została wprowadzona ranga "Junior Admin serwera" ponieważ oni też angażują się w działalność CS-PORTAL. Pomagają na serwerach itd.
Proszę o rozpatrzenie mojej decyzji.
-
Należycie przecież do admini serwera.... Może jeszcze mamy ci kolor dać jakiś ?
-
Nie my nalezymy do Junior Admini i chodzi mi ze jak jest ranga Admini CS 1.6 to żeby była Junior Admini....
Proszę pisać tylko czy dobry pomysł czy zły? i krótki komentarz do tego...
Najbardziej czekam na decyzje ex0n'a i Falcon'a.
-
RuFuS, Jak dla mnie to może być, chyba że szkoda fatygi z twojej strony ,żeby zrobić rangę
add., Dobry pomysł na odróżnienie admina od Junir Admina
-
Czy wy macie tak zrytą psyche czy mi się wydaje ? Odejdź z gruby members to będziesz miał ADMINI cs 1.6... Dla mnie do 1.30 minutki więc nie płacz massa :)
btw. Junior Admini zostają pełnoprawnymi adminami za zgodą zarządu, także ta posada jest tymczasowa... Macie kolejny powód żeby jak najlepiej zachowywać się na serwerze. mianowicie chodzi mi o tą wielką rangę aDMINI CS 1.6. Zapomniałem, że dla Was wszystko musi być robione z korzyścią dla Was... samolubne dzieci...
-
Jeżeli się nie zgadzacie na takie coś to nie.. :]
Ja tylko podsuwam pomysły.
-
Było już o tym pisane na forum. Specjalnie jest to tak zorganizowane i zmian nie będzie. Nie będziemy zaśmiecać forum kolorkami nowymi rangami. W wiekszości przypadków juniorzy nie nadają się na pełnoprawnych adminów.. Więc nie ma sensu ich wyróżniać. Mają dostęp do działu dla adminów. Jeśli przedją test dostaną rangę i członkowstwo w grupie Admini. :-)
//zamykam