Dochodzą mnie słuchy, że Willy nie zachowuje się tak jak przystało na admina.
Proszę innych adminów o podsumowanie działalności Williego.
Wersja do druku
Dochodzą mnie słuchy, że Willy nie zachowuje się tak jak przystało na admina.
Proszę innych adminów o podsumowanie działalności Williego.
Nie Wiem czy Willy zasługuje na admina. Bo jak wejde na serwer to słyszę jak gadaja że willy kickuje innych graczy dla kolegów żeby mogli zagrac i banuje za nic. Ale nie jestem pewien bo tak gadają na serwie
ja już napisałem co na ten temat myślę ..... czy się coś zmieniło nie wiem
Nie zasługuje, zmienia mapy bez pytania, wyklinał mojego młodszego brata, a gdy zmienilem nick na mój to odrazu sie uspokoil cwaniak.
Powinien stracić admina.
też myślę że nie zasługuję .. Mam bardzo dużo skarg na niego od graczy. Podobno banuje tego który go zabije bo odrazu myśli że ma czity :/. Np w przypadku Himena czy himana
HitMe. powinniście mu zabrać admina
POwinien miec bo sa z nim jaja jak Ch*** ;] spoko koles, zmieniam zdanie ;]
Nie będę osądzał czy ma mieć czy nie. Powiem tak: zamiast wejść na specta sprawdzić kogoś jak ludzie się skarżą to jeszcze tego nie widziałem....Za dużo trochę zamieszania robi...Nie przestrzega regulaminu bo go czasami upominam....On ma admina od nie dawna a ja od kilku dni (czyt. od piątku) wgl. nie miałem czasu grać dopiero dzisiaj...Jak zauważę coś jeszcze to poinformuje was....Właśnie odkryłem że choć na swój wiek czasami się nie zachowuje dojżale ;p
A ja osobiście nigdy nie widziałem żeby Willy się źle zachowywał. Zawsze jest kupa śmiechu jak wbije :P
powiem tak Willi to równy gośc jednak zabardzo się na adminowaniu niezna...
Ostatnio prosił Go kumpel żeby kicknoł kogoś bo jakiś tam znajomy chce wejsc no to wio kolesia który uczył się grac wychodziło mu nawet miał staty 0:6 o ile pamiętam byłą to mapa de_nuke...
Ja się zdenerwowałem i wiecie co się działo...
Bo On kiedyś też był takim noobem który zaczyna grac i niewie o co kaman...
On groził Mi banem więc Go przeprosiłem, aby uniknąc Bana to mnie troszku zdenerwowało...
Potem się pgodziliśmy i grało się nam bardz dobrze...
Fajny ziomuś jednak czasami przesadza...
Pzd