-
Proźba do adminów [WAR3]
Jest do was taka prośba żebyście w końcu zaczęli zajmować się tym do czego zostaliście przydzieleni. Rozumiem że gra daje wam wiele radości ale wy musicie pilnować żeby nikt tej radości i przyjemności nie odbierał innym graczom. Rozumiem że czasami wam się nie chce sprawdzać czy ktoś ma haxy czy nie ( bo macie dobra rundę bo macie dobra bron i szkoda wam iść do spectów ) nie wnikam. Czasami trzeba poświęcić własna przyjemność żeby inni mogli się cieszyć. Ale wracam do głównego wątku gram często na WAR3 i widzę jaki CENZOR jest tam czasami ( nawet gdy admin jest dostępny ale jest zbyt zajęty gra żeby zwrócić na coś uwagę ) Nie mówię tego personalnie bo to nie ma na kogoś najechać to ma dać do myślenia Adminom i Junior adminom. Już nie będę się denerwował prosił podpowiadał odwalał za was roboty. Ja mam swój serwer i nikt mi nie pomaga ani nie ułatwia. Postarajcie się trochę zwracać uwagę na porządek i sygnały od graczy. Jeżeli czytając nic nie zrozumiecie zastanówcie się "po co wam ten admin"
bTw. Jedynie H@ trzyma rękę na pulsie
[ Dodano: 02-10-08, 02:48 ]
Widzę 0 odpowiedzi czyli rozumiem że postawa się zmieni dziękuje za przeczytanie :)
-
^Zmora, Ja tam poświecam swoj czas czasami dla serwera. Ale jak tam komuś ban to wchodzi na forum i pisze ze dostał bana i nie wie za co!! A skarga jest na admina. to mnie mnie wkurzało. Ale i tak banuje cziterów
-
furio... czasami to jednak troche za mało...
Było już pare sytuacji, kiedy gracie sobie w najlepszei nie widzicie, że lata wam po serwerze gość na wh. Dopiero ja musiałem przyjść i zbanować typa. Jesteście adminami, to poświęcajcie więcej czasu na tą robotę.
-
Ok Falcon ale później są skargi na adminów
-
No to co że są skargi trzeba banować i już! Zero litosci dla cziterów...
-
proponowalbym Czarna Liste.. Jak na Tp.. ( na FFa nic nie ma) ;]
ps. najwyzej moglbym wam pomoc ;] ale czasu malo..:/
-
No przydał by się Admin Hashowi albo mi na war3fcie bo rano jak gramy to haxy lataja ;/ a admina nima ;s
-
no ;] wlasnie zlozylem podanie i bardzo prosze by zostalo rozpatrzone przez Falconika :* dzisiaj;]