-
[SKARGA]rsL
Nick: TajemniczySzczypior
IP: 78.8.101.127
Data: 14:10 27.09.2008
Mapa: de_dust2002
Opis zdarzenia:
Dostał bańke w łeb i dostałem bana nie oglądał mnie na specu ani nie napisał powodu bana... nie wiem za co ten ban? masz może demko lub chociaż ss`a myśle że nie... Proszę o unbana i ukaranie rsL`a
-
Dostosuj sie do wzoru....!!!!!
A moze bys tak podał IP...;]
-
Powód interp .. albo nie wiem super mocna tarcza 1.6v
Napisze tak o po 1 akcji jak mnie zabiłeś dostałeś 3 banki i z czego ci zabralem 60 hp.. no ale dobra może to był jakiś fart. W next rundzie znów dostales kilka kul w klate z daleka z czego zajechałem Ci 5 hp ?? hmm dziwne no nie ?... I potem jeszcze raz dostalem od Ciebie banke .. ale przed tym ty dostales z 2 .. biegłeś bokiem do mnie ja wycelowałem strzeliłem a ty dalej żyjesz ..
-
Klus3k, ale nie ma jeszcze takiego czitu że strzelając w kogoś zabierasz mu o wiele mniej HP. Może miał jakiś mag kupiony ze mu się mniej hp traci albo coś a to może te banki to zwykły fart. Lub to jest jego dzień do grania. Też tak mam że jednego dnia gram tak ze ciężko jest mnie zabić a innego że mnie zabijają ciągle. :] Ja to uważam za farta!
-
Ja tu nie pisze o jakiś haxah tylko o interpie
-
A no tak sorki :] Szacuneczek dla Ciebie Klus3k
-
dziś Klus3k pisał ze kto ma zły interp dostanie bana a ty miałeś zły i dlatego dostałeś bana
-
mylisz się ;] Trochę inaczej napisałem to było tak "Szczypior jaki masz interp?" .. on nie odpowiadał potem napisałem "szczypior zmień interp" tez nic nie odpisał
Mało kiedy banuje za interp ale on chyba miał 1.0
-
Ja preferuję taką zasadę:
Pytam dwa razy o takie sprawy na Admin czacie... Wszyscy widzą to pytanie...
Jeśli człowiek nie odpowiada, czyli olewa pytanie Admina, który dba o porządek na serwerze, to dostaje kicka.
Po chwili wchodzi wielce urażona osoba z płaczem, że oczywiście nie widział pytań, które jak byk były widoczne na biało na środku ekranu...
Zadaję jeszcze raz pytanie. Nie dostaję odpowiedzi i leci ban na godzinę...
-