-
[Admin]DRiFfTeR
Ankieta u gory nie moja !
Nick: DRiFfTeR
Staż: 1,5 roku
Nick steam: xaronxd STEAM_0:0:19389335
Staż na cs-portal.net: od niedawna.
Godziny przebywania na serwerze: 9-11 22-2
Doświadczenie w aminowaniu: Bylem admem na paru servach.
Znajomość AMX: Dobra
Coś od siebie: na servie jest krytycznie ... Czesty brak adminow powoduje ze gracze robia co chca obrazaja i przeszkadzaja w grze.Czesto spotykam sie z graczami ktorzy binduja i zabijaja bez kolorow albo juz po czasie .Chce aby na servie byla mila atmosfera i zeby sie fajnie ogolnie gralo .
Mysle ze rozwarzycie ta prosbe powaznie xD Licze na poparcie
PS gg 4787099
-
Grifter chyba dziś Cię widzialem jak z innymi na bindach jechales. Albo to nie byles Ty... Na pewno na serwie byles, ale nie pamietam juz kto na bindach jezdzil, chyba z 5 osob...
-
Tak chce zeby zeby Mlody dostał admina;] Wez zrób poprawnie ankiete
-
nie to nie moglem byc ja
[ Dodano: 25-08-08, 19:23 ]
ty mlody sory za ta moja ankiete ale skopiowalem to co u ciebie bylo i zapomnialem zmienic wiem ze lol ale serio sory
-
Hmm....mysle ze on sie nadaje na admina, w sumie jak bedzie sie zle sprawowal zawsze mozna mu zabrac
-
jestem za widziałem go w akcji jako admina na paru serwach i wogole jest spoko dogadac sie mozna itp. pozdro.
-
Drifter nie sprowadzaj koelgow na serwa !!
-
Czy ja sprowadzam na servie powiedzialem kto chce zebym zostal admem to przyszli i zaglosowali lol
A co ty sie tak tym przejmujesZ?
A pozatym to zle ze na server sprowadzam kumpli ?
-
nie robić tu off topic bo warny polecą.
-
DRiFfTeR jest to niezly koles z ktorym da sie pogadac na servie ...
polecam go, fajny zziomek bylby dobrym adminem z pewnoćnią kultura i wogule umi zażądzi a przede wszystki sie go sluchaja :] :] :] :] :] :] :] :]