Do adminów.. i potencjalnych świadków!
Już mnie powoli to wszysko męczy.. Kiedy bym nie zajrzał z poziomu www na serwer to widze tylko i wyłacznie zabawe i jaranie się miedzy sobą.. Teraz widze że połowa z was to nie złożyła się na slota.. Tylko na admina.. żeby szpanować chyba.. co jest żałosne..!!! :o :razz: Większość z was nie wie nawet do końca co to znaczy adminować.. To że mam admina nie znaczy że jeśli chce teraz grać na dust to mimo że wszyscy chcą aztec włanczam sobie dust'a! To też nie oznacza że macie się czuć wyższą jednostka grając na serwie od innych graczy.. Nie bedę podawał przykładów bo bym do jutra nie skończył..
Ostatnio widze że panowie z LOST robią sobie jaja i obgadują za plecami niektórych panów z BT.. Oni już wiedzą dokładnie o kogo chodzi.. texty " ożeń sie z golumem" które są dla mnie do końca nie zrozumiałe ale domyślam się do kogo kierowane.. grają mi na nerwach.. :] Jeśli LOST jest ma coś do powiedzenie to niech to napisze na forum.. a nie obgaduje i pisze za plecami.. A jeśli już zarzuca oszustwo to dowody + post i do wyjaśnienia.. a nie pisać do swojego teamu lub jeśli ta osoba gra do wszyskich bo nie widzi..
Dzisiaj jeden Admin i członek BT dostał bana.. co za tym idzie ja tak samo miałem bana bo nie mogłem wejść.. (zeto). Jeśli ktoś był taki odważny i mądry dać bana.. To teraz niech zje ten bigos do końca co go naważył.. :-P I przyzna się... Czekam na wyjaśnienie tej sprawy..
Re: Do adminów.. i potencjalnych świadków!
Cytat:
Zamieszczone przez ex0n
Dzisiaj jeden Admin i członek BT dostał bana.. co za tym idzie ja tak samo miałem bana bo nie mogłem wejść.. (zeto). Jeśli ktoś był taki odważny i mądry dać bana.. To teraz niech zje ten bigos do końca co go naważył.. :-P I przyzna się... Czekam na wyjaśnienie tej sprawy..
To byłem ja!
Dostał bana ponieważ VOTOVANIE map co 10 min to troszke przesada.
Wbijam na serva no i patrze grają już w jakąś mapke no to spoko. Akurat tak wbiłem że zostało 15 sek do końca tej mapy.
Time Left: 0:15 min. Next Map: aim_crazyjump
Couldn't open file overviews/aim_crazyjump.txt. Using default values for overiew mode.
No jak widac powyżej nastepna plansza to ami_crazyjump po przełączeniu sie plansz pograliśmy w nią mniej niż 5 min! i nagle wyskoczyło na ekranie (tego akurat z konsoli nie wyciągłem).
ADMIN: przemo[$uchor@b@]^Wielbie^ (coś tam coś) aim_aztec2003
No i jak już zaczęliśmy grać w tego aztec'a to sie pytam przema:
- "-=LOST^B-A-M=- : po *** to przelanczas"
A on mi na to:
- "przemo[$uchor@b@]^Wielbie^ : tu jest wiecej miejsca"
No wybaczcie mi ale to nie argument żeby zmienić mape, nawet nie spytał graczy o zdanie.
Couldn't open file overviews/aim_aztec2003.txt. Using default values for overiew mode.
Po 10 min grania w aztec'a znów wyskakuje wyboru plansz a nie zgadniecie kto to zrobił:
ADMIN przemo[$uchor@b@]^Wielbie^: vote map(s)
Po tym jak to zobaczyłem myślałem że mnie ch.. strzeli i dałem mu BAN'a.
I niech nie mówi że dostał za cheat'owanie.
PS. Dziś wieczorem wpadł Cava i też bez zapytania graczy zmienił mape z (chyba) cs_wiocha na mini_dust. Sorry ex0n ale to co wyprawiają niektórzy członkowie twojego klanu mija sie z celem
Sorry dla tych co dostali bana bo byli w ZETO, to sie (raczej) nie powtórzy.
Pytanie do reszty adminów:
Czy ja lub Przemo dostaniemy jakieś kary??
Tak jak napisałem w SB Przemo znów se votuje na swoją korzyść, nie chce mi sie wyciągać tego wszystkiego z konsoli bo nie będę takimi żeczmi zaśmiecał forum.
Licze na szybką wypowiedź adminów!.
Pozdro. Bam