Witam.
Jak już zauważyliście posiadamy spory asortyment serwerowy..:) nadszedł czas aby o naszych serwerach dowiedzieli się też inni użytkownicy w szczególności wszyscy Ci którzy o nas jeszcze nie słyszeli.. Musimy rozbujać trochę te serwery. Niektóre stoją prawie puste. Wiem wiem wiem.. wiele rzeczy jeszcze nie jest zrobione.. począwszy od spraw technicznych do przyznania praw adminą. Niestety nie wszystko jestem w stanie ogarnąć. (Szczególne thx dla Falcona za pomoc.. I innych użytkowników którzy mnie wspierają ofertami pomocy na gg..)
Do rzeczy!
Musimy się zareklamować na innych forach jako Sieć serwerów CS-PORTAL.NET ;-)
Potrzebujemy czytelnego przejrzystego miłego dla oka sformatowanego tekstu w którym będą zawarte dane odnośnie naszych serwerów z zachętą dla graczy.. ;-) Projekty proszę wysyłać do nie w formie PW. Najlepszy zostanie opublikowany w tym temacie dostępny dla wszystkich. I zaczniemy naszą kampanie reklamową. Każdy w ty temacie poda link do tematu z naszą reklamą. Na pewno osoby które się bardzo zaangażują zarobią sobie u Admina jakiegoś +.. ;-) Który w przyszłości może okazać się bardzo miłą niespodzianką albo jakimś fajnym przywilejem..;-) Mile widziane Ciekawe pomysły. Odnośnie tego czego możemy zrobić by grało się lepiej..:) (stawiamy na profesionalizm pamiętajcie.. :-) )