Kilka nowości/zasad (głównie do adminów)
- Powstał dział Admini Serwera jest to dział przeznaczony tylko i wyłącznie dla adminów. Dostęp do niego mają tylko i wyłącznie członkowie grupy Admini Serwera.
- Jak wyrzej wspomniałem powstała grupa Admini Serwera moderatorem tej grupy jest Falcon jego zadaniem będzie przydzielenie do niej wszyskich adminów grających i uczestniczących w życiu forum i rozwoju serwera.
- Grupa Admini Serwera nie będzie widoczna w legędzie grup na forum jednak każdy członek będzie posiadał tą rangę: http://www.cs-portal.net/forum/templ...dminicskg6.png
Zmierzając do sedna w dziale serwery robi się pomału niezły bajzel. Moderatorem działów dotyczacych serwera mianowałem Falcon'a (bez żadnych propozycji,sugerowań itp wybrałem go bo widzę że jest wnich na bierzącą angarzuje się. Mam nadzieje że nie odmówisz adminowi i zaopiekujesz się tymi działami.. :] ) Dodatkowo teraz Falcon odpowiada za różnego rodzaju nieporozumienia. On ma to ostateczne zdanie. Nie mam tyle czasu żeby rozpatrywać każdą sytuację konfiktową i wszelakie niejasności. Widzę że jest ogarnięty lubiany a ewentualne braki wiedzy na temat tej ciemnej strony każdego gracza (cheaterów) szybko nadrobi.. :-)
chyba wszystko.. :roll: :-P ;-) :-D :]