siemka hcialem miec swuj klan jak mam to zrobic
Wersja do druku
siemka hcialem miec swuj klan jak mam to zrobic
robisz sobie jaja?
czemu jua jastem pierwszy ras na tej stronie a gram jusz w cs dwa i puł roku .jak bys mug to opisz mi cos o tej stronce i wigule albo podaj gg .
[ Dodano: 23-04-08, 22:33 ]
jak moge zalorzyc swuj klan
po prostu, wymysl nazwe klanu i w cs zmien se nick
np: a.o.d | wujek
to aod to tag klanowy
dzienki jak masz gg to podaj lub zagadaj <7605385. zagadaj dzisiaj o 9 dzienxCytat:
Zamieszczone przez Warmi
[ Dodano: 24-04-08, 15:35 ]
a istnieje takie cos jak A.O.D jak tak to zalorze sobie. Ale musial bym sobie z toba pogadac mije gg 7605385 dzienx. :cool:
A.O.D to przykład !!! Wymyśl co ci się podoba!!!
żal ! Jakie błędy w wyrazach !! wstyd :hah: :hah: :hah:
jestes noobem jakbys gral 2 lata bys umial pisac bo piszesz jak 2 latek i tyle ! klanu lepiej nie rob bo na dobre ci to nie wydjize
tylko beda sie z ciebie brechac poczekasj jeszce 5 lat i zacznij grac lub naucz sie na piamiec slowniczka ort bo to jest poprostu neo prawdziwy neo
i to jest obraza uzytkownika forum to co mowisz jackal-.-
@koles moze ma dyslekcje w zaawansowanym stopniu jak moj kolo a ma 16 lat.Ledwo pisze blad za bledem
moim zdaniem to naprawde neo bo zasmieca to forum a jakos nazwe tematu dobrze napisal a te same wyrazy w jego wypowiedzi nie ... ;/ moze i obrazilem ale jak tu sie nie powstrzymac ? jakby chcial sie dowiedziec napisal by na wiaderko.com gdzie wiecej ludu jest i szybciej mu odp dadza a nie tutaj na odludnione forum :)